DroneUA взяла участь у GEOPOINT 2024 - Міжнародній конференції молодих вчених і студентів у НУБіП

March 13, 2024
DroneUA взяла участь у GEOPOINT 2024 - Міжнародній конференції молодих вчених і студентів у НУБіП
   

Міжнародна група компанія DroneUA взяла участь у Міжнародній конференції молодих вчених і студентів -GEOPOINT 2024: “Землеустрій і топографічна діяльність в умовах війни та післявоєнного відновлення і зміни клімату”. Захід відбувся 7-8 березня на базі провідного агроуніверситету НУБіП України в м. Києві.

Подія зібрала не лише студентів і викладачів навчальних закладів з усієї України, а й представників державних структур, вітчизняних та міжнародних асоціацій і, звісно, ж високотехнологічні компанії, разом із якими ми презентували інноваційні рішення для ефективного землеустрою та топографічної діяльності.

 

Разом із провідними науковцями та компаніями ми окреслюємо перспективи розвитку цих сфер у нинішніх реаліях, а також в період післявоєнного відновлення й подальшої зміни клімату.

Сучасні навігаційні системи, ГІС-технології, інноваційні безпілотні та цифрові рішення - це максимально швидкий, ефективний і безпечний шлях для оперативного моніторингу та сканування об’єктів і ділянок.

 

ГІС-фахівець і фотограмметрист DroneUA Гліб Лісовий відкрито ділиться досвідом застосування безпілотних технологій і сучасних програмних рішень для топографо-геодезичної діяльності й не лише:

  • Дрони виконують якісну, оперативну та безпечну оцінку земель, обстеження об’єктів інфраструктури, пошкоджених будівель, забезпечують здійснення планових інспекцій.
  • Сучасне обладнання, яким оснащують безпілотники, дозволяє легко сканувати будь-які об’єкти, навіть через перешкоди, в будь-який час доби.
  • Програмні забезпечення надають швидку обробку даних, створення 3D-моделей, багатошарових карт, відтворення зруйнованих будівель.

Міжнародна група компаній DroneUA має багаторічний досвід у застосуванні цих технологій у різних галузях і завжди готові ділитися ним, аби Україна максимально швидко здійснила розмінування всіх земель, відновила пошкодженні та зруйновані будівлі, аби ми всі найбільш оптимально використали кожен метр квадратний нашої землі та вберегли представників сміливих професій, завдяки безпечним рішенням.

 

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами