Про послугу

Органічне виробництво вимагає розумного підходу до внесення засобів захисту рослин, розуміючи актуальну ситуацію на полі, у вас є можливість заощадити засоби на внесенні СЗР і не піддавати зайвому стресу не постраждалі ділянки поля Карти внесення гербіцидів формуються на основі інформації про посів і карти розвитку смітних рослин (бур’янів), отриманої за даними дистанційного сканування. Вивчаючи ці ввідні, фахівці формують карти необхідних доз гербіциду у різних частинах поля. Створення карт розвитку бур’янів дозволяє вчасно визначити необхідність використання гербіцидів і оптимально розподілити їх по полю. Карти диференційованого внесення гербіцидів можуть застосовуватися як для ручного, так і для автоматичного регулювання доз внесення.

Що ми робимо

Планування робіт :

Після отримання від замовника координат контура поля (полів), інформації про поле (культура, дата посіву, передбачувані види смітних рослин) і бажаної дати сканування узгоджується індивідуальний план виконання повітряного сканування з урахуванням площі і розташування об’єкту (об’єктів), фази розвитку культури і погоди.

Виконання робіт :

Наша польотна команда виїжджає на об’єкт і проводить повітряне сканування поля. Ці сканування передаються нашим фахівцям, які проводять обробку даних.

Результати:

Карти внесення гербіцидів надаються у форматі shp або в іншому, за узгодженням із замовником. Додатково надається карта рівня розвитку бур’янів у форматах geoTIF і KMZ. Крім того, надається звіт про проведену роботу у форматі PDF.

Оперативність надання результатів :

Карти будуть готові через 72 годин після проведення сканування.

Продуктивність:

Одна польотна команда може сканувати до 1000 га в день, з проведенням фіксації смітних рослин на полях.

Рекомендації до використання:

Карти внесення гербіцидів створюються безпосередньо перед запланованим гербіцидів. Також бажано проводити обстеження бур’янів після застосування гербіцидів для вивчення ефекту.

Ваша вигода

Оперативність - Своєчасна боротьба з бур’янами

Оптимізація - Максимально раціональне використання гербіцидів

Ефективність- Підвищення ефекту від гербіцидів