Група компаній DroneUA вітає з Днем Енергетика України!

December 22, 2023
Група компаній DroneUA вітає з Днем Енергетика України!
   

Міжнародна група компаній DroneUA щиро вітає з Днем енергетика всіх, хто дарує світло українським родинам попри непрості виклики!

Шановні партнери, клієнти, колеги, сьогодні ми висловлюємо подяку кожному, хто робить свій внесок в енергетичну безпеку українців. Завдяки спільній та злагодженій роботі ми маємо можливість радіти світлу в наших домівках, офісах, цехах, забезпечувати роботу лікарень і шкіл у маленьких та великих містах, залишатися на зв`язку з рідними і продовжувати наш шлях до перемоги.

Спільно з ексклюзивним дистриб’ютором енергонезалежних рішень EcoFlow в Україні ми пишаємося можливістю робити свій внесок в енергетичну стабільність нашої країни. Тож продовжуємо працювати над інноваційними рішеннями, щоб ще більше українських родин стали енергетично незалежними.

Поруч із тим, дякуємо всім енергетикам, які трудяться в непростих, а часом і в небезпечних умовах, за вашу сміливість та сумлінну працю задля безперебійної роботи енергетичної інфраструктури по всій Україні. Разом ми сильніші, тому можемо більше.

Бажаємо всім добра, миру і продовжуємо невпинно працювати на користь енергетичної системи України!

З повагою, команда ГК DroneUA!

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами