DroneUA запрошує на онлайн-подію “Прибутковий ріпак з агродронами. Калькуляція “не втрат” у 2024 році”

May 01, 2024
DroneUA запрошує на онлайн-подію “Прибутковий ріпак з агродронами. Калькуляція “не втрат” у 2024 році”
   

ГК DroneUA запрошує на онлайн-вебінар “Прибутковий ріпак з агродронами. Калькуляція “не втрат” у 2024 році”, що відбудеться 15 травня 2024 р. з 17:30 по 19:00 (за київським часом). Участь - безкоштовна. Реєстрація за посиланням: https://forms.office.com/e/C79N0eehsM

На ефірі Open talk with DroneUA|Відкрита бесіда з DroneUA Валерій Яковенко разом з експертами агробізнесу розповість, чи може український ринок досягти додаткової врожайності ріпаку в розмірі 215 тис. т. у масштабах країни завдяки застосуванню агродронів.

Ріпак - стратегічно важлива та високомаржинальна культура, що має попит на міжнародному ринку. Враховуючи прогнози щодо скорочення виробництва ріпаку в ЄС, експортний потенціал українського ріпаку зростає дедалі більше.

Проте, навіть за ідеальних умов, ріпак - культура, що потребує уваги та догляду. Мінливі погодні умови агросезону 2024, зокрема брак вологи, викликають побоювання щодо потенціалу врожайності цьогоріч.

Навесні потрібно запобігти виляганню ріпаку та його стрімкому росту за допомогою регуляторів росту. Однак на момент жнив рослини можуть мати різний ступінь стиглості, що може призвести до втрати 50% врожаю. Для передчасного розтріскування стручків та запобігання втрат потрібно вносити склеювачі.

Що робити перед початком жнив? Виконувати внесення десикантів, що підсушить ріпак, дозволить зібрати врожай швидше та з нижчим рівнем вологості. Десикацію краще виконувати за допомогою агродронів. Відсутність фізичного контакту із культурою унеможливлює втрати від витоптування та осипання.

Онлайн-вебінар “Прибутковий ріпак з агродронами. Калькуляція “не втрат” у 2024 році” від ГК DroneUA пропонує широкий огляд питань, пов'язаних з вирощуванням ріпаку за допомогою агродронів. Під час заходу експерти розглянуть економіку вирощування ріпаку з використанням агродронів, порівняють різні технології та поділяться досвідом успішних агрохолдингів.

Реєструйтеся на подію за посиланням: https://forms.office.com/e/C79N0eehsM
Чекаємо всіх на Open talk with DroneUA|Відкрита бесіда з DroneUA!

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами