DroneUA запрошує на GRAIN STORAGE FORUM та AGRO UKRAINE SUMMIT у Києві 28-29 травня!

April 29, 2024
DroneUA запрошує на GRAIN STORAGE FORUM та AGRO UKRAINE SUMMIT у Києві 28-29 травня!
   

ГК DroneUA стала інноваційним партнером найбільшого в Україні дводенного аграрного форуму - GRAIN STORAGE FORUM та AGRO UKRAINE SUMMIT, що присвячений тематикам вирощування, зберігання, переробки, логістики та трейдингу агропродукції. Захід відбудеться 28-29 травня у м. Києві.

Вітчизняна агрогалузь знаходиться на етапі динамічних змін. В умовах постійної турбулентності агровиробники змушені шукати та реалізувати нові технологічні рішення, що створюють можливості для стабільної роботи та нарощування потужностей. Тому різносторонній аналіз поточної ситуації, формування єдиної візії розвитку галузі та впровадження роботизованих технологій - стає визначально якісним фактором для зростання агробізнесу в Україні. Володіючи експертизою у сфері інтегрування робототехніки у виробничі процеси, DroneUА презентує інноваційні безпілотні та енергетичні рішення, в рамках заходу, що здатні посилити стійкість і підвищити прибутковість господарств.

Тож протягом 28-29 травня гості форму зможуть відвідати експозицію DroneUА, де ознайомляться з цілими екосистемами рішень від світових технологічних брендів XAG, AgroCares та EcoFlow.

  • Найпотужнішим агродроном - XAG P100 Pro;
  • Флагманською моделлю агродрона - XAG V40;
  • Високоточною системою автопілотування - XAG APC1 AutoPilot Console;
  • Сканером AgroCares для миттєвого моніторингу ґрунту, кормів і листкової маси;
  • Сучасними технологіями для енергодостатності від EcoFlow.

Також на відвідувачів заходу чекає програма активностей, що складатиметься з конференційної частини, виступів провідних фахівців галузей, розгляду та обговорення практичних кейсів, презентаційних семінарів, виставки технологічних рішень та нетворкінгу.

Дата: 28-29 травня 2024 року.

Місце проведення заходу: м. Київ, вул. Оболонська набережна 20, Event Hall Obolon.

Організатори події: ProAgro Group, Українська зернова асоціація, ГО «Співтовариство виробників і споживачів бобових України», Українська аграрна конфедерація, Ukrainian-European Business Hub,Асоціація Елеваторів України.

Співорганізатори події: БТУ-ЦЕНТР, Юридична Група EUCON.

За підтрики: Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Придбати квитки на подію можна за посиланнями: https://grain-forum-elevator.com/#pricing.

Детальніше про захід на офіційному сайті: https://grain-forum-elevator.com/ 

До зустрічі!

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами