Економія понад -20%: спеціальна пропозиція на безпілотні рішення XAG

August 30, 2023
Економія понад -20%: спеціальна пропозиція на безпілотні рішення XAG
   

DroneUA, як ексклюзивний дистриб’ютор XAG, оголошує про спеціальну пропозицію для придбання продуктів XAG: ціну на всі агродрони, комплектуючі та запчастини знижено на понад -20% ?

Актуальність застосування роботизованих технологій у сільському господарстві зростає щодня. Одним із найбільш ефективних рішень є застосування безпілотних рішень XAG для захисту та живлення посівів. 

Економія часу й коштів, підвищення точності роботи, заощадження ресурсів, збільшення врожайності – це лише частина переваг, що отримує сільгоспвиробник від використання агродронів. 

Найпопулярніші агродрони, що можна придбати за умовами спеціальної пропозиції:

  • Дрон-обприскувач XAG V40
  • Дрон-обприскувач XAG P40
  • Дрон-обприскувач XAG P100
  • Наземний дрон XAG R150 (оновлена версія 2022 року буде доступна в передзамовленні)

Спеціальна пропозиція поширюється й на інше обладнання XAG. Повний перелік товарів ви можете знайти у магазині рішень XAG.

Особливо вигідною інвестицією є придбання дрона-обприскувача XAG V40, що вже став фаворитом на міжнародного ринку. Цей безпілотник нової модернізації з двома променями вирізняється маневреністю та компактністю конструкції, та має найбільшу на ринку ширину розкидання (10 м), що підвищує продуктивність роботи.

Ародрон XAG P40 має вже збільшений бак для робочого розчину (20 л), а також вирізняється атомайзерами зі збільшеним моторесурсом і новим покоління потужних перистальтичних насосів (до 10 л/хв). А завдяки новому безщитковому двигуну й розпилювальній пластині обприскування стає більш рівномірним і контрольованим.

Новинкою 2022 року став дрон-обприскувач XAG Р100, що є найпотужнішим у лінійці. Його знімна конструкція є унікальною на ринку дронів, завдяки їй легко перемикатися між обприскуванням і розкиданням насіння чи добрив. Велике корисне навантаження вагою 40 кг забезпечує значний обсяг рідини або гранул на борту, що дозволяє обробити більше угідь за один політ. 

Так, із дронами XAG ви можете виконувати зйомку та картографування, обприскування та розкидання добрив і навіть висівати сидерати. 

Встигніть вчасно зробити вдалі інвестиції у врожай 2023!

✔️Ціни в магазині рішень XAG оновлені й вказані вже з урахуванням знижки. Для уточнення наявності конкретних моделей, комплектуючих чи запчастин звертайтесь до ваших партнерів чи регіональних дилерів XAG. 
✔️У разі виникнення питань або потреби отримати додаткову інформацію, телефонуйте за номером: 0800 335 757

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим імпортером та дистриб’ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інші.

У структурі групи компаній функціонують власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкритий центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються на більш ніж 4 млн гектарів посівних площ України. Лише за результатами агросезону 2021 дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн га.

DroneUA входить до трійки найбільш інноваційних бізнесів в сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та до двадцятки найбільш інноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, які презентує на ринку України, та веде активну діяльність в сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також в сферах енергетики, геодезії і топографії.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами