Презентація новинок бренду XAG на зустрічі агропартнерів DroneUA

August 30, 2023
Презентація новинок бренду XAG на зустрічі агропартнерів DroneUA
   

Група компаній DroneUA презентувала новинки бренду-виробника XAG в якості ексклюзивного дистриб’ютора під час своєї першої партнерської зустрічі в цьому сезоні. Захід відбувся 28 березня у Міжнародному центрі з точного землеробства AgriLab та зібрав українських аграріїв, сервісні компанії з надання послуг дронів-обприскувачів, а також технологічні компанії.

Під час події відвідувачі практично ознайомилися особливостями конструкції дрона-обприскувача XAG V40, побачили в роботі агродрон XAG P100 зі змінним функціональним модулем, а також одними з перших дізналися про оновлену лінійкою наземної роботизованої платформи XAG R150 та програмні посилення продуктів XAG, що вже працюють на ринку.

Найпотужніший на ринку агродрон XAG P100

Головною особливістю XAG P100 є літальна платформа зі змінним функціональним модулем: 

  • XAG RevoSpray (ємність баку для рідини 40 л);
  • XAG RevoCast (ємність баку для сипучих/гранульованих/насіння – 60 л);
  • XAG Terra (модуль для оперативного картографування).

Тепер переключатися між операціями можна максимально просто в полі, при цьому гарантувати високу якість результату залежно від особливості операції. Разом із тим агродрон XAG P100 встановлює нові стандарти продуктивності:

  • загальна продуктивність 25 га/год;
  • максимальна продуктивність розпилення до 12 л/хв робочого розчину;
  • максимальна продуктивність розкидання 80 кг/хв;
  • тривалість роботи на одному заряді акумулятора – до 280 кг внесення сипучих матеріалів і до 7 га обробки робочим розчином.

Оновлена наземна роботизована платформа XAG R150 2022

Наприкінці 2022 року XAG презентували оновлення лінійки наземного агродрона XAG R150. Роботизована платформа, може модифікувати свою конструкцію для різних сценаріїв агрозавдань. Багатофункціональний робот швидко трансформується та виконує широкий спектр операцій: точне обприскування, огляди полів, знищення бур’янів і підстригання рослин, транспортування. Зараз дрон доступний до передзамовлення в трьох функціональних варіаціях:

Наземний дрон XAG R150 2022 RevoMower – новітня модифікація наземного агродрона, що оснащена подвійними лезами для знищення бур’янів і підстригання рослин. Максимальну ефективність роботи можна забезпечити завдяки інтелектуальному косінню: потужність безпілотника та швидкість ходу можна регулювати відповідно до товщини бур’янів.

Наземний дрон XAG R150 2022 RevoSpray – призначена для захисту рослин від шкідників і хвороб. Вона здатна виконувати обприскування на 360°. Опційно агродрон XAG R150 можна обладнати додатковою функцією гнучкого встановлення форсунок і штанг, що дозволяє досягти автоматизації та розпилення великого потоку розчину для більш персоналізованих сценаріїв захисту рослин.

Наземний дрон XAG R150 2022 Cargo Rack – забезпечує швидке транспортування врожаю, зерна чи добрив до місця призначення. Робоча платформа розміром 1080 х 1080 мм здатна розмістити та витримати до 200 кг вантажу.

Система автопілотування та підрулювач XAG AutoPilot Console 

Цьогоріч на українському ринку заплановано активне просування автопілот XAG AutoPilot Console. Це мобільний підрулювач, яким можна обладнати потрібну вам машину, трактор чи обприскувач, протягом 20 хв. Однією з основних переваг цього сучасного оснащення є досить агресивна ціна в межах $3-4 тис. Вже доступний до замовлення.

На українському ринку новинка XAG Р100 вже готується до роботи в полях. Оновлені платформи XAG R150 доступні до передзамовлення в магазині рішень XAG.

“В Україні сформувався один із найпотужніших ринків робототехніки для сільського господарства, а разом із ним – ціла ексосистема рішень. Але це стало можливим завдяки вкладу кожного гравця ринку. І будь-які подальші зміни та прогрес на цьому ринку можливий лише шляхом об’єднання сил і можливостей. Тому сьогодні від кожного потрібна регулярна та ґрунтовна комунікація в усіх засобах і каналах, що нагадає про критичну важливість агронапрямку й про те, що дрони допомагають врятувати врожай. Без них буде дуже важко. Але разом із просуванням цієї ідеї необхідно, щоб в усіх державних структурах розуміли різницю між дроном для збиранням даних і дроном, що обприскує поля. Останній не становить жодної загрози ні для кого. Підвищення обізнаності щодо роботи дронів-обприскувачів має виконуватись кожним із нас, в особистих комунікаціях. Нам потрібна участь кожного з вас. Цьогоріч це є головною передумовою вдалого запуску сезону, ефективного захисту посівів і отримання високої врожайності культур врожаю зі зниженою собівартістю зерна”– підсумовує Валерій Яковенко.

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим імпортером та дистриб’ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інші.

У структурі групи компаній функціонують власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкритий центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються на більш ніж 4 млн гектарів посівних площ України. Лише за результатами агросезону 2021 дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн га.

DroneUA входить до трійки найбільш інноваційних бізнесів в сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та до двадцятки найбільш інноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, які презентує на ринку України, та веде активну діяльність в сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також в сферах енергетики, геодезії і топографії.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами