Річниця енергонезалежного осередку EcoFlow: досягнення та перспективи на ринку України

April 19, 2024
Річниця енергонезалежного осередку EcoFlow: досягнення та перспективи на ринку України
   

ГК DroneUA (Robotics Distribution, ексклюзивний дистриб`ютор EcoFlow в Україні), відзначила річницю активної роботи авторизованого роздрібного магазину EcoFlow. Бренд-шоп, який вже відвідали понад 20 000 українців, став першим у світі та задав тренд на розбудову енергоефективної системи у інших країнах. Надихаючись українським досвідом, протягом 1 року енергонезалежні осередки відкрилися й у Німеччині, Південній Африці, Японії та Латинській Америці.

В рамках святкування відбулася демонстрація роботи стаціонарних систем, які здатні забезпечити енергетичну автономність не тільки приватних домогосподарств і квартир, але й модульних будинків, соціальних, комерційних та промислових об’єктів: трифазної системи EcoFlow PowerOceanоднофазної системи EcoFlow Power Kit та мікроінвертора EcoFlow PowerStream. Також ексклюзивно, на честь святкування було презентовано інноваційні розробки бренду. Серед новинок:

  • портативна гнучка сонячна панель EcoFlow 200 Вт;
  • система розумний будинок EcoFlow PowerInsight;
  • зарядна станція для електромобіля EcoFlow PowerPulse;
  • однофазна система енергонезалежності EcoFlow PowerOcean.

Рішення EcoFlow вже сформували енергетичну безпеку понад 100 000 українських сімей. Використання портативних зарядних станцій, стаціонарних систем енергонезалежності, сонячних панелей та інших продуктів екосистеми, не лише забезпечують можливості з енергетичної стійкості кожного користувача окремо, але й дозволяють зробити вагомий внесок в роботу та розвиток енергетичної інфраструктури країни.

“Портативні зарядні станції у поєднанні з мікроінвертором EcoFlow PowerStream дозволяють використовувати енергію сонця та накопичувати її у зарядній станції для подальшого використання у періоди пікового споживання. Як результат - суми за використання централізованої електроенергії скорочуються, а навантаження на загальну електромережу зменшуються”, - зауважив бренд-менеджер EcoFlow, Сергій Сілін.

Поточна енергетична ситуація створює всі передумови та дає зрозуміти, що за декілька місяців енергонезалежні рішення будуть користуватися ще більшим попитом серед українців у повсякденному житті.

Сьогодні світовий бренд EcoFlow в Україні є лідером на ринку портативних енергонезалежних рішень з долею близько 62%. Загальна розосереджена потужність складає 130+ мВт⋅год. Надалі ми продовжуватимемо активну роботу над розбудовою енергетичної інфраструктури країни, забезпечуючи кожного українця найкращими рішеннями для енергетичної самодостатності.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами