DroneUA Awarded — one of the B2G TOP contractors in Ukraine

October 02, 2023
DroneUA Awarded — one of the B2G TOP contractors in Ukraine
   

DroneUA було визнано одним із найкращих постачальників у системі державних закупівель Prozorro.

«Ми працюємо із системою державних закупівель Prozorro, практично з моменту її запуску. Нашими клієнтами стали силові структури, підприємства наукової сфери, різноманітні підрозділи МНС тощо.

Отримана нагорода «Суперучасник Prozorro» — з одного боку, несподіванка, адже ми стали одними з небагатьох, хто б удостоєний її, але з іншого боку це результат наполегливої праці протягом кількох років. Ми отримали нагороду як учасник, який робить найбільший внесок у розвиток системи.

Я думаю, що ми стали одними з перших, хто вивів роботу із системою державних закупівель в окрему професію. У нас є персонал, який концентрується лише на цих закупівлях. Саме тому нам вдається з максимальною якістю підходити до процесу. — Уточнює Валерій Яковенко, співзасновник DroneUA.

Нагороди отримали 25 представників ринку електронних закупівель та 6 драйверів діджиталізації — ті, на кого слід дорівнювати у впровадженні цифрових рішень.

Вручення премії Zakúpki.Кращі цього року проходило вже втретє. Найкращих визначали серед державних та комерційних компаній, які є зразком в електронних закупівлях та аукціонах.

Переможців обирали спеціальні комісії. До них увійшли спеціалісти моніторингового порталу DOZORRO та представники торгового майданчика Zakúpki.Prom.ua. Експерти оцінювали номінантів за багатьма критеріями та використовували дані публічного модуля аналітики BI.ProZorro.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами