DroneUA стала членом УКАБ

September 13, 2023
DroneUA стала членом УКАБ
   

Компанія DroneUA приєдналася до асоціації “Український клуб аграрного бізнесу”.

На даний момент УКАБ є однією з ключових організацій в агропромисловому секторі, до складу якої входять передові компанії України. Асоціація об’єднує як офіційних імпортерів та дистриб’юторів сільськогосподарської техніки й постачальників різноманітних технологій, так і самих агровиробників.

Одне з найважливіших завдань, які ставить перед собою DroneUA при вступі в УКАБ, – пошук нових можливостей зробити використання робототехніки, дронів та інших інструментів в інноваційному сільському господарстві більш доступним для малих та середніх фермерів.

Компанія DroneUA налаштована тісно взаємодіяти з чинними комітетами в структурі асоціації “Український клуб аграрного бізнесу” для того, аби впровадження технологій на український аграрний ринок стало простішим для кожного фермера.

Одним з найважливіших пунктів у роботі асоціації є участь у формуванні законодавчого поля. Саме УКАБ разом з DroneUA були одними з найактивніших учасників процесу обговорення законопроєкту №3716 “Про внесення змін до Повітряного кодексу України щодо удосконалення законодавчого врегулювання у сфері безпілотних повітряних суден цивільної авіації, який Верховна Рада прийняла в першому читанні. А закон про захист рослин, який тільки буде виноситися на голосування ВРУ, продемонстрував можливість довести ефективність співпраці на етапі обговорення документу в Мінекономіки.

Співпраця УКАБ та DroneUA дає можливість взаємодіяти з іншими учасниками ринку і створювати комплексні рішення разом з іншими членами асоціації. Завдяки роботі команд профільних спеціалістів буде формуватися ефект синергії, у результаті якого агровиробники стануть ближчими до революційних технологій.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами