DJI Discover Aerial Ukraine

October 02, 2023
DJI Discover Aerial Ukraine
   

2 червня 2018 року в рамках 47-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» та Molodist Talent Workshopsна території UNIT.City, вперше в Україні пройде професійний майстер-клас DJI Discover Aerial. На майстер-класі відвідувачі зможуть відточити свої навички аерофото та відеозйомки разом з пілотами DroneUA, вислухати рекомендації видатних спікерів професіоналів безпілотних технологій, а також поради офіційного імпортера DJI в Україні, компанії Smart Trading.

Захід доступний всім відвідувачам кінофестивалю, з різним досвідом роботи з безпілотною технікою. Тому, якщо ви хочете покращити свої навички — чекаємо на Вас!

Реєстрація обов'язкова! Зареєструватися можна за посиланням: https://goo.gl/forms/0y7GtmC40HEmCEhm1

Інформація про захід

Майстер-клас DJI Discover Aerial надасть відвідувачам поглиблене уявлення про те, як досягти найкращих результатів фото та відео під час зйомки за допомогою дронів. Будуть дані поради щодо вибору правильного дрону для роботи та експертні думки наших спеціальних гостей. Вибір локацій та часу роботи, деталі налаштувань сучасних дронів для найкращих кадрів – у програмі майстер-класу.

Демонстрація та навчання відбуватимуться з використанням кількох дронів DJI, включаючи серії Phantom та Inspire.

Кожен відвідувач майстер-класу отримає ексклюзивні призи та бонуси, а також сертифікати DJI

Наші спікери:

Олег Стельмах — відомий український фотограф, професіонал аерофотозйомки з десятирічним досвідом. Останні 4 роки активно використовує у своїй роботі дрони. Повітряна фотографія — це пристрасть Олега Стельмаха. Використовую дрони йому вдається отримувати абсолютно нову перспективу, що раніше було неможливо. Це значно покращило фотографію, і створило нову можливість продемонструвати найкрасивіші місця в Україні та світі у новому ракурсі. Як використати дрон як інструмент для отримання ідеального кадру, вже скоро Олег Стельмах розповість на майстер-класі.

Андрій Андрєєв — Засновник та директор компанії Paganel Studio, розробник та організатор подорожей, гід, фотограф, оператор. Людина чиє життя — це експедиції. Дев'ять місяців на рік він разом із дружиною та командою однодумців підкорює величні Гімалаї, неприступну Амазонію та таємничу Антарктиду та знімає все це на відео. Його фаворит — дрон DJI Phantom 4. Про зйомку в екстремальних умовах, і як отримати чудові кадри навіть з незвичайних місць на планеті – секрети майстерності аеровідеозйомки від Андрія Андрєєва у програмі заходу.

Програма

Майстер-клас триватиме з 13-30 до 17-30

13:30 -14:00 Збір та реєстрація відвідувачів
14:00 -14:10 Знайомство з програмою заходу, організаторами та компанією DJI
14:10-14:50 Олег Стельмах: Лекція «Майстерство управління дронами: фото»
14:50-15:00 Запитання/Відповіді< br />15:20-16:00 Андрій Андрєєв: Лекція «Майстерство управління дронами: відео».
16:00-16:10 Запитання/ Відповіді
16:10-17:30 Майстерність управління дронами: Практика польотів

DJI Discover Aerial — Відкрийте собі небо!

Організатори заходу — офіційний імпортер DJI в Україні, компанії Smart Trading, національний оператор DroneUA, за підтримки адміністрації 47-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами