DroneUA на Всеукраїнському Дні Поля: тестування технологій і презентація енергетичних рішень

July 03, 2024
DroneUA на Всеукраїнському Дні Поля: тестування технологій і презентація енергетичних рішень
   

Український агробізнес демонструє стійкий розвиток і задає світові тенденції попри складні реалії. Індустрія активно інтегрує нові технології та цифровізує процеси. Ці кроки дозволяють агропідприємствам підвищувати продуктивність, ефективність і стійкість, що виводить Україну на передові позиції у світовому аграрному секторі. 

Використання агродронів, автоматизованих систем та інших високотехнологічних підходів допомагає фермерам покращувати врожайність, знижувати витрати та забезпечувати стабільний розвиток агросектору в умовах постійних змін та викликів.

ГК DroneUA, як інтегратор передових роботехнічних рішень у сільське господарство та енергетичний сектор, долучилась до Всеукраїнського Дня Поля в якості офіційного партнера заходу, що відбувся 28 червня 2024р. у с. Ємчиха Київської області. 

 

На наймасштабнішому Дні Поля зібралось понад 700 учасників: передові компанії аграрного сектору України, провідні ринкові експерти та професійні аграрії.

Подія включала демонстрацію найсучасніших технічних рішень галузі. Учасники заходу мали змогу подивитись на роботу техніки в дії та обмінятись практичним досвідом ведення сільського господарства.

DroneUA представив екосистему роботизованих технологій: наземні та повітряні агродрони та систему автопілотування.

 Агродроном XAG P100 Pro було протестовано внесення біостимулятора від компанії Timac Agro Ukraine на полях квасолі TVK Seed Agrocompany. Це найпродуктивніший агродрон на європейському ринку, що  вже підтвердив свою ефективність під час локальних обробок.

 

Загальною тенденцією українською агробізнесу є збільшення популярності інноваційних технологій, що дозволяють автоматизувати робочі процеси, підвищити точність виконання операцій, значно економити ресурси та мінімізувати залученість людського ресурсу у процеси. Використання робототехніки дозволяє покращити врожайність, підвищити ефективність роботи та знизити витрати у веденні сільськогосподарських робіт.

 

Відсутність електроенергії в польових умовах могла б стати на заваді для проведення заходу такого масштабу, тож ГК DroneUA (до складу якого входить Robotics Distribution, як офіційний дистриб’ютор бренду EcoFlow в Україні) забезпечив енергоживлення події.

 

За допомогою портативних зарядних станцій EcoFlow були заживлені 2 сцени заходу та все технічне обладнання, необхідне для проведення події. 

Окрім того, системи енергоживлення EcoFlow стають незамінними для роботи в польових умовах, дозволяючи аграріям заряджати обладнання та інструменти, як от станція EcoFlow RIVER 2 Pro.

Також передові рішення EcoFlow були представлені на окремій локації і викликали високу зацікавленість серед відвідувачів події, де кожен бажаючий зміг отримати консультацію від провідних фахівців DroneUA і ознайомитись із продукцією бренду. Найбільший інтерес викликали саме портативні рішення EcoFlow, адже можливість швидкої зарядки при тривалому відключенні електроенергії та безпека у використанні — конкурентні переваги бренду EcoFlow.

 

Всеукраїнський День Поля став простором для взаємодії між провідними аграріями України та ще раз довів — вітчизняні аграрії готові впроваджувати провідні безпілотні технології у сільське господарство.

DroneUA дякує всім учасникам та колегам події за обмін досвідом та організаторам заходу - Асоціації бобових України та TVK Seed Agrocompany.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами