Agro Innovations Forum 2018 - Об'єднуємо агроінноваторів!

October 03, 2023
Agro Innovations Forum 2018 - Об'єднуємо агроінноваторів!
   

8 червня 2018 року відбудеться перший міжнародний форум аграрних інновацій «Agro Innovations Forum 2018».
«Agro Innovations Forum 2018» — це подія, яка стимулює створення інноваційних рішень та тестування ідей за допомогою менторів та експертів аграрної галузі.

Метою «Agro Innovations Forum 2018» є колаборація фахівців з Агро індустрії — провідних експертів з усього світу, техніки та інноваторів. Це не просто форум чи конференція — це тематичний В2В захід, зручний market place для Вашого агробізнесу, а також майданчик, де зберуться найкращі експерти, топ-менеджери, директори та фахівці Агро компаній, холдингів та фермерських господарств для знайомства з високоякісними новинками для АПК.

Вперше ментори інноваційних підприємств США, Франції, Ізраїлю, Китаю та України поділяться власним досвідом впровадження нових технологій у сфері точного землеробства та Digital агробізнесу.

Вас чекають:

  • Успішні кейси на ринку України;
  • Презентація нових продуктів;
  • Знайомство з інноваційними проектами у спеціальній демо зоні форуму.
  • Ексклюзивна презентація можливостей програми для обробки даних Pix4D Fields;
  • Інноваційні рішення в агросфері від відомих компаній Parrot, DJI, Taranis, DroneDeploy та багатьох інших.

Ми запрошуємо:

  • Спеціалістів та представників Агро компаній, які зацікавлені в ефективному розвитку сучасного українського бізнесу;
  • Інноваторів, авторів ідей для проектів в аграрній сфері.
  • Спеціалістів з технологій агро безпеки, обробки даних, технологій точного землеробства, розробників.

Для того, щоб стати учасником «Agro Innovations Forum 2018» необхідно зареєструватися за посиланням:

https://goo.gl/forms/vuTK0LAGeLwkKuba2

Де?

Національний комплекс «Експоцентр України», Агро 2018, Пр-т Академіка Глушкова, 1; (10 павільйон)

Коли?

8 червня 2018

Початок заходу об 11:00, завершення заходу о 16:00

«Agro Innovations Forum 2018» — проект розвитку Агро інновацій. Його мета — підвищити ефективність українського агросектору за рахунок впровадження нових технологій, паралельно допомагаючи інноваторам реалізувати свій потенціал.

Захід відбудеться у рамках виставки Agro 2018. Організатори форуму DroneUA — національний інтегратор безпілотних технологій в Україні.


DroneUA — провідний інтегратор безпілотних технологій на ринку України Компанія веде свою діяльність у сферах, енергетики та нафтогазовій промисловості, а також у сферах геодезії та топографії. Основними напрямками роботи DroneUA є розробка та впровадження галузевих рішень, що базуються на технології дронів, надання послуг з використанням БПЛА, а також обробка отриманих за допомогою безпілотників даних. Технології DroneUA використовуються на понад 3100000 гектарів посівних площ України.

Drone.UA — національний дистриб'ютор комерційних та промислових рішень компанії Parrot, дистриб'ютор програмного забезпечення Drone Deploy та Pix4D на території Східної Європи, а також найбільший в Україні дистриб'ютор обладнання та промислових рішень компанії DJI.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами