Agro Startup Crash Test

October 03, 2023
Agro Startup Crash Test
   

12 травня Drone.UA бере участь в Agro Startup Crash Test.

AGRO SCT — це перше у серії регулярних неформальних заходів для технологічних підприємців та представників агрокомпаній. Платформа для розвитку та підтримки інновацій в агросекторі.

Для багатьох — це перший публічний виступ, перша можливість розповісти про свій проект та отримати відгуки та рекомендації від інших учасників.

Drone.UA ділитимуться своїм досвідом створення одного з найінноваційних агропроектів в Україні. Ви зможете дізнатись, у чому специфіка цільової аудиторії сучасних IT проектів в агро.

Окрім цього, ми поділимося досвідом вивчення агробізнесу США, який ми отримали в рамках програми Open World від Центру лідерства «Відкритий світ» при Конгресі США.

Докладніше про захід можна дізнатися тут, або здесь 

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами