AgroCares Україна, партнерство з DroneUA та AgroGeo

October 02, 2023
AgroCares Україна, партнерство з DroneUA та AgroGeo
   

Компанія "AgroCares" підписала партнерський договір з компаніями "AgroGeo" та "DroneUA", які займаються дистрибуцією інноваційних агротехнологічних рішень в Україні. Угода була здійснена 6 червня 2019 року під час Agro Innovation Forum 2019.

«AgroGeo» та «DroneUA» відповідатимуть за дистрибуцію рішень «AgroCares» серед невеликих фермерських господарств, агрохолдингів, агроконсультантів та інших аграрних компаній. Це партнерство дозволить зробити рішення від AgroCares більш доступними на українському ринку та покращити якість обслуговування клієнтів.

Професіоналізм та досвід на ринку

Оскільки інтерес до рішень від AgroCares постійно зростає в Україні, компанія вирішила розпочати співпрацю з регіональним партнером. «AgroCares» обрала «AgroGeo» та «DroneUA», беручи до уваги їхній професіоналізм та досвід на аграрному ринку України. Партнери отримали право імпорту та дистрибуції рішень від AgroCares по всій території України. Наступним запланованим кроком є випуск оновленої версії рішень, що ще більше спростить доступ до інформації про стан родючості ґрунту.

Швидкий аналіз поживних речовин для українських сільгоспвиробників

Компанія «AgroCares» випустила перший мобільний додаток «SoilCares Manager» у січні 2018 року. Разом зі сканером від «AgroCares», ця програма дозволяє агрономам і фермерам відстежувати стан родючості ґрунту безпосередньо в полі в період вегетації та перевіряти варіацію стану ґрунту в межах різних зон поля. Таке рішення дозволяє точно зрозуміти, що відбувається у кожній точці поля. Користувачі рішень від «AgroCares» задоволені результатами, оскільки тепер мають доступ до даних про стан родючості грунту прямо в полі і вони можуть отримати результати тестування на смартфон всього за 10 хвилин. Це дозволяє прийняти рішення щодо покращення ситуації у проблемному місці на конкретній території та миттєво зрозуміти причини варіацій.

Нові можливості для сільгоспвиробників в Україні

Вікторія Сакун, менеджер з розвитку бізнесу компанії «AgroCares»: «Ми постійно вдосконалюємо та розширюємо низку послуг від «AgroCares», адже ми розуміємо унікальність практик на кожному ринку, тому ми прислухаємося до місцевих експертів, щоб зробити наші рішення максимально зручними та доступними. Ми були вражені тим, як швидко наші технології адаптували українські агрономи цього року. Це свідчить про те, що українські сільгоспвиробники відкриті для новітніх рішень та мають високий рівень кваліфікації. Тепер, разом з AgroGeo та DroneUA, ми зможемо ще більше озброїти сільгоспвиробників та агрономів інноваційними рішеннями для тестування поживних речовин.

Валерій Яковенко, співзасновник компанії DroneUA: «Коли ми дізналися про рішення від AgroCares, ми зрозуміли, що це революція. Це абсолютно новий спосіб вирішення хворобливої проблеми, з якою стикаються українські сільгоспвиробники: зниження стану родючості ґрунту. AgroCares є інноватором у сфері тестування поживних речовин. Такі рішення дозволять не лише побачити проблеми у полі, а й перевірити їхні причини. Ми впевнені, що незабаром рішення від AgroCares будуть у руках кожного сучасного агронома України».

Про компанії «DroneUA» та «AgroGeo»

"DroneUA" - провідний інтегратор безпілотних технологій на українському ринку. Основними напрямками роботи «DroneUA» є розробка та впровадження галузевих рішень на основі технологій безпілотних літальних апаратів, надання послуг з використанням БПЛА, а також опрацювання даних, отриманих з використанням безпілотників. Технології «Drone.UA» використовуються понад 4 млн га посівних площ в Україні.

"DroneUA" є національним дистриб'ютором комерційних та промислових рішень "Parrot", дистриб'ютором програмного забезпечення "Drone Deploy" та "Pix4D" у Східній Європі, а також найбільшим дистриб'ютором обладнання та промислових рішень в Україні для "DJI".

"AgroGeo" є офіційним дистриб'ютором компанії "Nietfeld GmbH" (автоматичні пробовідбірники ґрунтів) в Україні. Крім того, AgroGeo надає послуги з технічного обслуговування різної сільськогосподарської техніки по всій Україні.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами