Усього 48 годин для аналізу ґрунту з новою лабораторією від DroneUA

September 13, 2023
Усього 48 годин для аналізу ґрунту з новою лабораторією від DroneUA
   

DroneUA представляє найсучаснішу лабораторію в Україні для аналізу ґрунту, створену за допомогою передових технологій Agrocares, — ProGrunt.

Лабораторія пропонує доступні й оперативні лабораторні сервіси фермерам та компаніям з результатами вже за 48 годин і надає рекомендації по системі живлення з урахуванням запланованої культури, врожайності та попередника на полі.

Як відбувається аналіз ґрунту?

Ви відбираєте проби ручним способом (бур, лопата) або засобами автоматичного пробовідбірника на визначених, для змішаної проби, елементарних ділянках однієї ґрунтової відміни. Необхідний об’єм проби для аналізу – 500 грам ґрунту, попередньо очищеного від рослинних решток.

Після відбору ви відправляєте зразки в лабораторію, де протягом 2 діб ґрунт проходить цикл підготовки та серію вимірювань. Завдяки застосуванню новітньої технології (без використання реактивів) вплив людського фактора на результат аналізу зменшується, що робить результати більш точними.

Замовник отримує візуалізований pdf-звіт з результатами лабораторних досліджень і градаціями забезпечення елементами. Додатково дані аналізів надаються у вигляді електронної таблиці для зручного імпорту даних в системи фарм менеджменту.

Які показники відображає аналіз ґрунту в ProGrunt?

Аналіз в лабораторії показує більше 22 показників, серед яких уміст азоту, фосфору, калію, кальцію, натрію, сірки та інших. Також у результатах аналізу відображається кислотність ґрунту та його гранулометричний склад (глина, мул і пісок).

Які пакети послуг пропонує ProGrunt?

Лабораторія має різні пакети послуг, які адаптуються залежно від потреб замовника. ProGrunt не лише відбирає проби та проводить аналіз, а й надає індивідуальні поради щодо внесення добрив та створює візуальні звіти на геопросторовому порталі за даними результатів аналізу.

Замовникам пропонується три пакети послуг:

  1. Самостійний відбір проб – лабораторія висилає набір для самостійної роботи, куди входить ручний бур, набір пакетів і наклейок для маркування зразків, ви проводите відбір і надсилаєте проби для аналізу.
  2. Усе від А до Я – працівники лабораторії відбирають зразки грунту в будь-якій кількості по всій Україні, аналізують зразки й відправляють замовнику результат та рекомендації.
  3. Маю проби – потрібна діагностика – ви відправляєте зразки грунту в лабораторію й отримуєте результати за 48 годин.

Чому варто працювати саме з ProGrunt?

  • найповніше, швидке, доступне та точне рішення для аналізу вмісту поживних речовин ґрунту в Україні;
  • революційний метод у сфері агрохімічного аналіза ґрунту, що дозволяє на рівних конкурувати з провідними світовими аналітичними лабораторіями;
  • перша в історії спектральна лабораторія, що входила до кваліфікаційної програми WEPAL;
  • допомагає з підбором рішення, яке підходить саме вам.

Замовляйте аналіз грунту й отримайте результати з рекомендаціями по системі живлення вже за 48 годин!

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами