Анонсуємо реєстрацію на третій вебінар від ГК DroneUA за підтримки Програми USAID Агро

August 29, 2023
Анонсуємо реєстрацію на третій вебінар від ГК DroneUA за підтримки Програми USAID Агро
   

Оголошуємо початок реєстрації на новий експертний вебінар від ГК DroneUA за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО. Вже 15 листопада о 16:00 поговоримо про те, що краще – купити власний дрон чи скористатися послугами сервісної команди з внесення ЗЗР дронами-обприскувачами.

Крім того, у програмі онлайн-зустрічі ви почуєте:

– Які можливості створюють агродрони та чи варто мати власний дрон-обприскувач у господарстві?

– Розбір ефективної моделі використання агродронів для різних типів підприємств.

– Переваги та виклики наявності власного флоту дронів.

– Як рахувати окупність дрона для вашого господарства?

– Як без ризиків працювати із сервісною компанією?

Серед спікерів заходу: Олександр Хижняк, співзасновник AgTech-стартапу FarmFleet та

Роман Ткачук, співзасновник сервісної компанії AgroCopter. ? Участь у вебінарі безкоштовна. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/6ttGip5hYexQq4uM6

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами