DJI Enterprise Roadshow Ukraine, деталі заходу

September 28, 2023
DJI Enterprise Roadshow Ukraine, деталі заходу
   

Вперше в Україні пройде DJI Enterprise Roadshow. Це перший із серії заходів DJI в Україні, в рамках яких буде представлено спеціалізовані безпілотні рішення для різних аспектів бізнесу. Останні новинки техніки DJI, найкращі рішення для індустрій, практичні кейси та приклади успішного застосування на ринку – все це чекає на вас вже 4-го вересня. Це найважливіший захід безпілотної індустрії в Україні.

Це офіційний захід, який проводиться DJI, світовим лідером серед виробників дронів, партнером та організатором виступає DroneUA – офіційний імпортер та дистриб'ютор технологій DJI в Україні

Захід об'єднує представників українських та зарубіжних підприємств, які вже використовують дрони у своїй роботі, або планують впроваджувати технології. Спікери, представники найбільших підприємств України, ділитимуться успішними кейсами, спробами впровадження безпілотних технологій, обговорюватимуться помилки в роботі та можливості , які відкривають дрони перед бізнесом.

Для відвідувачів заходу буде організовано експозицію найсучасніших рішень від компанії DJI. Після лекцій та доповідей відвідувачам буде проведено демонстрацію роботи промислових рішень DJI Enterprise

Кожен відвідувач зможе використати отриманий досвід у своїй роботі, у підвищенні ефективності власного бізнесу.

Програма:

13:00 — 13:45 Реєстрація

13:45 — 14:00 Привітальне слово організаторів

14:00 — 16:00 Доповіді спікерів

  • DJI Enterprise
  • DroneUA
  • Metinvest
  • Ferrexpo
  • IT-tranzit

16:00 — 16:45 Кофепауза/нетворкінг

16:45 — 17:30 Практичні демонстрації можливостей обладнання та систем

17:45 Завершення заходу

Реєстрація:

Для відвідування заходу реєстрація обов'язкова, зареєструватися можна заповнивши форму за посиланням: https://forms.gle/3TRVdQzX2Rj22ngF6

>

У разі запитань :

У разі питань звертайтесь за допомогою до менеджерів компанії DroneUA, які запросили вас, або за телефоном +38(093) 457 57 57

Інформація про локацію

Конференц-зал UNIT.Core (будівля B8), інноваційний парк UNIT.City, Дорогожицька, 3 (зупинка «Мотоциклетний завод»). На в'їзді до парку назвіть захід, на який прямуєте, а далі стежте за вказівниками.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами