Дрон для лову покемонів від Drone.UA

October 03, 2023
Дрон для лову покемонів від Drone.UA
   

Drone.UA розробили систему, за допомогою якої любителі гри Pokemon GO можуть ловити покемонів, фактично не сходячи з місця. Система встановлюється практично на будь-який дрон.

Pokemon Drone — це система, розроблена Drone.UA, яка дозволить перетворити дрон на мисливця за покемонами. Користувач зможе значно збільшити ваші шанси зловити рідкісні види і за 15-20 хвилин польоту проходити до 10 км своїм аватаром.

Для коректної роботи програми необхідно:

  • Дрон, він вже може бути у користувача, або може бути придбаний у Drone.UA.
  • Необхідно придбати комплект кріплень Pokemon Go для підключення телефону до дрону.
  • Дрон і додаток необхідно налаштувати для роботи
  • Додатковий пристрій (телефон або ноутбук) для дистанційного керування мобільним додатком.

Кожен користувач без особливих зусиль і з мінімальними навичками управління дроном, може ловити покемонів у Pokemon GO, грі для мобільних пристроїв, яка останнім часом здобула величезну популярність у всьому світі.

Замовити пристрій можна в магазині професійних рішень Drone.UA за посиланням .


Pok&mon Go — розрахована на багато користувачів рольова комп'ютерна гра доповненої реальності з серії Pokémon. Розроблена компанією Niantic та спочатку видана в США,

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами