Drone.UA — Диригенти Вимірювань

October 03, 2023
Drone.UA — Диригенти Вимірювань
   

Drone.UA – учасник III щорічного форуму директорів «Дирижери змін». Ця подія зібрала небайдужих людей, здатних своїм прикладом та спільними зусиллями змінити майбутнє бізнесу та стратегію розвитку України.

Цього року основною темою стали реформи держави та трансформаційні процеси всередині тріади Держава – Суспільство – Бізнес. Керівники бізнесу, топ-менеджмент підприємств, лідери думок обговорили гострі питання, такі як: стратегія розвитку України та криза цінностей, еволюція корпоративного управління, поділилися досвідом впровадження інновацій на прикладі реальних проектів та компаній, секретами управління та лайфхаками успішних людей.

На форумі брали участь представники великого та середнього українського бізнесу з таких галузей, як аграрна, FMCG, рітейл, машинобудування, ГМК, паливно-енергетична, хімічна, фармацевтична, фінансова, логістична та IT.

Для них компанія Drone.UA представила безпілотники власного виробництва, технології та рішення. Ми отримали багато відгуків від аудиторії та розповіли, як завдяки впровадженню наших технологій у таких сферах як аграрна, добувна, енергетична компанії стали більш гнучкими та ефективними.

Ми дякуємо всім за участь, плідну роботу та пошук рішень актуальних питань, та бажаємо успіхів та процвітання!

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами