DroneUA долучається до Select USA 2024 для зміцнення українсько-американських відносин

June 19, 2024
DroneUA долучається до Select USA 2024 для зміцнення українсько-американських відносин
   

Україна продовжує зміцнювати свої позиції на світовій арені завдяки впровадженню інноваційних технологій та побудові міжнародних партнерств. Зокрема, будучи хедлайнером у галузях сільського господарства, енергетики, геодезії, топографії, безпеки та обробки даних на вітчизняному ринку, та займаючи чільні позиції на передових ринках у світі, DroneUA стане частиною масштабної інвестиційної події - SelectUSA Investment Summit 2024, що відбудеться 23-26 червня поточного року у Вашингтоні (округ Меріленд, США).

Захід об’єднає тисячі інвесторів, представників компаній, стартапів, організацій економічного розвитку та стане визначною подією для українських компаній-учасниць, оскільки відкриє унікальні можливості з кроскультурного обміну досвідом, набуття інноваційних практик та технологій, що можуть бути інтегровані в українські галузі. Важливою частиною заходу стане обговорення стратегічних інвестицій та партнерств, які сприятимуть економічному зростанню та модернізації ключових секторів економіки України. Участь у Select USA 2024 також дозволить налагодити важливі бізнес-зв’язки, знайти нових партнерів та розширити свою діяльність на міжнародному ринку.

Напередодні офіційного відкриття саміту 23 червня, українські технологічні компанії зберуться разом для обговорення актуальних та нагальних тем, зокрема:

20 червня на The Mid-Atlantic Clean Hydrogen Hub, DroneUA та представники хімічної промисловості, енергетики й екології досліджуватимуть технології відновлювальної енергетики, зокрема, водневої електроенергії як можливого нового напряму для зміцнення української енергетичної екосистеми. Вже сьогодні водень є найпоширенішим хімічним елементом. Виробництво та використання чистого водню здатне якісно замінити традиційне пальне та стати безвуглецевим джерелом палива. Поточні напрями діяльності DroneUA спрямовані на пошук нових рішень задля зміцнення енергонезалежності України. Компанія завжди знаходиться у пошуку ще новіших та ще більш сучасних технологій для генерації та збереження електроенергії, а також покращення рівня безпеки у сфері енергетики. Інвестиції у відновлювальні джерела енергії, дозволяють Україні зменшувати залежність від традиційних джерел енергії та підвищувати енергоефективність, забезпечуючи енергетичну та покращуючи економічну стійкість.

 

21 червня на Ukraine's Economic Revival: Innovation and Human Capital, DroneUA у синергії з провідними експертами, зокрема з Послом України в Сполучених Штатах Оксаною Маркаровою та заступницею Міністра економіки України Тетяною Бережною шукатимуть шляхи до економічного відродження України з акцентом на інновації та стратегічне використання потенціалу людського капіталу. Захід стане якісною платформою для діалогу та партнерства, закладаючи основу для спільного підходу до підтримки економічного ландшафту України.

Участь DroneUA у SelectUSA Investment Summit є стратегічним кроком для економічного відновлення України. Завдяки цьому заходу українські підприємства зможуть не лише знайти нових інвесторів і партнерів, але й запозичити передовий досвід та технології для модернізації своїх виробничих процесів. Це, своєю чергою, сприятиме створенню нових робочих місць, розвитку інфраструктури та підвищенню економічної стійкості країни. Спільна робота на міжнародній арені дозволить Україні швидше відновитися після економічних викликів та закласти міцний фундамент для майбутнього процвітання.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами