Дрони в агро - майстер-клас від DroneUA

October 03, 2023
Дрони в агро - майстер-клас від DroneUA
   

Продовжуючи серію освітніх заходів у рамках формату DroneDay, DroneUA організовує освітній майстер-клас для колег з ринку.

“DroneDay AgroTech: Дрони в Сільському господарстві” пройде 31 серпня. Захід орієнтований на знайомство слухача з ефективним застосуванням дронів у сільському господарстві та проходитиме у формі семінару.

Фахівці компанії розкажуть про функціональні особливості застосування дронів в аграрній сфері та познайомлять з новими інструментами з обробки даних із дронів.

На майстер-класі учасники навчаться самостійно створювати карти розподілу вегетаційних індексів, аналізувати засміченість полів. Дізнаються як самостійно отримати ортофотоплан високої роздільної здатності, що дозволяє детально розглянути ситуацію на полі, побудувати контур поля з точною прив'язкою до місцевості, створити модель рельєфу та визначити проблемні зони на полі.

“ Для DroneUA важливо ділитися досвідом та розвивати ринок навколо себе, оскільки розвиваючи інших, ми й самі ростемо. Саме тому ми колись розпочали серію професійних освітніх заходів. Майстер-клас з 3D моделювання “DroneDay: Створення 3D моделей за допомогою дронів” пройшов більш ніж успішно. У дружній обстановці наші колеги здобули нові знання, а ми — багато позитивних відгуків та порад щодо покращення ініціативи. На цей раз на “DroneDay AgroTech: Дрони в Сільському господарстві“ ми підготували програму професійного семінару використання БПЛА у точному землеробстві та обробці даних з дронів. Будемо раді поділитися власним досвідом з усіма бажаючими!”— коментує співзасновник компанії Валерій Яковенко.

DroneUA запрошує всіх бажаючих на майстер-клас та обіцяє продуктивний та цікавий вечір.

Інформація про захід:

Захід пройде в інноваційному парку UNIT.City о 19:00.

Реєстрація на захід обов'язкова за посиланням: https://goo.gl/Ai5zg3

Підтримують майстер-клас Pix4D та DJI разом з офіційним дистриб'ютором DJI в Україні, компанією Smart Trading.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами