DroneUA на зібранні Комітету енергоефективності СУП: підвищення автономності українського бізнесу

October 03, 2024
DroneUA на зібранні Комітету енергоефективності СУП: підвищення автономності українського бізнесу
   

Комплексні рішення для енергонезалежності стають життєво необхідними у розрізі функціонування бізнесу.

Володіючи повним пулом експертизи, компанія DroneUA долучилася до розробки плану дій новоствореного Комітету енергоефективності та сталого розвитку Спілки українських підприємців (СУП). Подія відбулась 1 вересня 2024 року в Києві.

 

У рамках панельної дискусії директор Благодійного Фонду “ДронЮА” Ірина Кірющенко та бренд-менеджер компанії EcoFlow в Україні (дистриб’ютором якого в Україні є Robotics Distribution, один з ТОП 10 IT дистриб’юторів України, що входить до групи компаній DroneUA) Сергій Сілін надали 6 основних пропозицій, що спрямовані на:

▪️ структуризацію бізнесів за обсягами споживання електроенергії;

▪️ визначення першочергових кроків щодо енергоефективності підприємств;

▪️ створення незалежного органу енергоаудиту;

▪️ залучення українських виробників до впровадження енергоефективних рішень. 

 

Синергія бізнесу, державних інституцій та неурядових структур створює абсолютно нові можливості, що сприяють впровадженню сучасних технологій для загального підвищення енергетичної стійкості країни, а також поширення енергоефективних технологій у всі сфери та види бізнесу.

DroneUA вкотре стала важливою частиною змін та продовжує рухати вперед технологічний прогрес. Команда DroneUA висловлює подяку СУП за впровадження надзвичайних ініціатив, що надають підтримку та допомагають українським бізнесам зростати.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами