DroneUA на SelectUSA обговорив напрямки співробітництва між США та Китаєм

July 02, 2024
DroneUA на SelectUSA обговорив напрямки співробітництва між США та Китаєм
   

Пошук партнерських можливостей, налагодження й активний розвиток міжнародних та міжконтинентальних відносин - одна із важливих частин роботи DroneUA, якій щоденно приділяється значна частина уваги. Впроваджуючи зміни в ланцюжки постачання, DroneUA створює й реалізує імідж України як надійного партнера у виробництві високотехнологічних компонентів та робототехнічного обладнання не лише на вітчизняному, але й світовому ринку інновацій. Підкреслюючи свою прихильність до співпраці з ринком США, DroneUA долучився до прийому, що пройшов 24 червня 2024 року в рамках інвестиційного саміту SelectUSA 2024 у Вашингтоні. Захід відбувся за сприяння та організації Генеральної торговельної палати Китаю в США (CGCC) та Фонду CGCC.

Понад 300 представників бізнес-спільнот, серед яких члени CGCC, китайська делегація та представники економічних організацій різних штатів США, дослідили нові напрямки співпраці, підкреслюючи важливість двостороннього співробітництва та інвестицій.

 

Центральна тема обговорень стосувалася формування нових партнерств для співпраці, створення спільноти з єдиною долею, про що у своєму виступі на Генеральній Асамблеї ООН зазначав Сі Цзіньпін.

Захід відкрив Пітер Рейсман, співголова Комітету з питань GR та PR CGCC, а також виконавчий директор та головний комунікаційний директор Bank of China U.S.A. Серед ключових спікерів була і Маріса Лаго, заступниця міністра торгівлі США з питань міжнародної торгівлі. Високопочадовиця акцентувала на взаємній вигоді від великих торговельних та інвестиційних відносин між США та Китаєм.

 

Вей Ху, голова CGCC, президент та генеральний директор Bank of China U.S.A. зазначив про особливу важливість і можливість партнерств в нестабільних умовах: «Ми орієнтуємося в складному глобальному ландшафті, поєднаному з нестабільністю на ринку. Важливість економічної співпраці між США та Китаєм не можна переоцінити».

 

Зі свого боку міністр посольства Китайської Народної Республіки у США та заступник голови місії Цзин Цюань поділився своїми поглядами на поточні двосторонні відносини, підкреслюючи значний внесок обох країн у розвиток та функціонування світової економіки.

Валерій Яковенко, СЕО і керуючий партнер DroneUA прокоментував дискусію і наголосив на важливості дотримання місцевих регуляторних вимог та побудови значущих зв'язків: “Важливо розуміти та дотримуватися правил ведення бізнесу в США, щоб забезпечити довгостроковий успіх та взаємну повагу”.

 

Володіючи глибокою робототехнічною експертизою, інтегруючи її у різноманітні сфери життєдіяльності країн та розуміючи важливість партнерств, DroneUA зміцнює довіру серед міжнародних партнерів, демонструючи лідерство в галузі робототехніки та безпілотних технологій. Це стало можливо завдяки високій репутації, постійному вдосконаленню та впровадженню передових рішень, що відповідають найвищим світовим стандартам.

DroneUA висловлює подяку організаторам заходу - Генеральній торговельній палаті Китаю в США (CGCC) та Фонду CGCC, а також членам CGCC, китайській делегації та представникам економічних організацій різних штатів США за експертні дискусії, активні обговорення та прагнення до побудови сталої світової економіки. Окрема вдячність організаторам саміту SelectUSA 2024 за створення платформи для обміну кроскультурним досвідом, напрацювання спільних ідей та утворення нових потужних партнерств.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами