DroneUA демонструє досвід інтеграції сонячної енергії в енергосистему країни на “ЕНЕРГОТЕХ“

September 20, 2024
DroneUA демонструє досвід інтеграції сонячної енергії в енергосистему країни на “ЕНЕРГОТЕХ“
   

В умовах нестабільної енергетичної ситуації, український бізнес все більше тяжіє до використання альтернативних джерел живлення. На фоні зростаючої потреби у стабільних джерелах енергопостачання, інвестиції в сонячну генерацію стають стратегічним рішенням для бізнесу.

DroneUA, як інтегратор енергонезалежних рішень міжнародного партнера - бренду EcoFlow, взяв участь у конференції"ЕНЕРГОТЕХ.Сонячна енергетика для бізнесу", що відбулась 19 вересня у Києві.  

 

Подія зібрала провідних експертів енергетичної галузі країни, власників бізнесів та торговельних компаній, представників державного сектору та найбільших виробників обладнання сонячної енергетики для обговорення механіки впровадження сонячної енергії в енергосистему країни.

“Ефективна інтеграція сонячної енергії в життя і побут українців - це не далеке майбутнє, а реальність”, - відзначає бренд-менеджер EcoFlow Ukraine Сергей Силин, котрий виступив із доповіддю на тему :“Енергетична безпека громадян, громад та держави в умовах зими 2024-2025".

Зокрема, експерт відзначив готовність українських користувачів до трансформацій в підході до енергоживлення шляхом зменшення залежності від мережі. Попит на портативні зарядні станції впродовж останнього року зріс вдвічі, а статистика встановлення стаціонарних рішень за 2024 рік свідчить про прагнення українців до енергетичної автономності. 

 

“Наступний рік буде піковим для встановлення більш потужних портативних та стаціонарних рішень із використанням сонячних панелей, адже енергосистема країни потребує відновленння. Зараз саме час подбати про свою енергонезалежність на прийдешній осінньо-зимовий сезон, а він, за прогонозами експертів, буде важким”, - зазначає Сергій Сілін. 

Експерт наголошує на зростанні популярності сонячних панелей серед споживачів, адже використання енергії сонця в комплексі із зарядною станцією дозволяє генерувати та накопичувати енергію, що створює більше можливостей для автономності в умовах тотальних відключень електроенергії. 

DroneUA в рамках події також продемонстрував енергонезалежні рішення нашого міжнародного партнера - компанії EcoFlow, зокрема, новинки на ринку України. 

DroneUA дякує FPR Events за організацію експертної події та всім відвідувачам за активну участь розвитку української енергетики.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами