DroneUA на LBCC у США представив останні досягнення сучасної робототехніки

July 15, 2024
DroneUA на LBCC у США представив останні досягнення сучасної робототехніки
   

Робототехніка та сучасні бізнеси крокують поряд, створюючи нові можливості з інтеграції роботизованих систем у всі операційні процеси для підвищення ефективності, оптимізації витрат і збільшення продуктивності. У цьому контексті DroneUA, який активно впроваджує інноваційні рішення у бізнес-процеси і є лідером у сфері безпілотних технологій в Україні, відіграє особливу роль. Щодня інноваційні підходи компанії сприяють не лише розвитку окремих підприємств, але й підвищенню загальної конкурентоспроможності українського бізнесу на світовій арені. Відтак, 11 липня DroneUA взяв участь у зустрічі членів Торгово-промислової Палати Пенсильванії (Lower Bucks County Chamber) у США. Будучи членом Палати з 2023 року, у стінах Sentient Workspace, DroneUA продемонстрував останні досягнення в галузі робототехніки та дронових технологій.

Захід створив платформу з обміну досвідом і баченнями у побудові бізнесу з демонстрацією сучасної робототехніки, яку DroneUA представляє на ринку США під брендом Futurology. Роботизовані рішення компанії привернули увагу та викликали великий інтерес серед гостей. Практичні демонстрації наочно показали, як передові технології можуть революціонізувати різні галузі, від готельного бізнесу до логістики. Зокрема представлені технологічні розробки у вигляді роботів-офіціантів вітали гостей, пропонували їм напої та взаємодіяли з аудиторією, що зробило логістику заходу більш плавною.

 

“Все частіше бізнеси стикаються з проблематикою браку робочої сили та необхідністю підвищення власної ефективності - тільки сучасні технології дозволяють нам залишатися конкурентоспроможними в сучасному світі. Сьогодні, в промислових умовах такі задачі як прибирання, обслуговування та навіть дрібна логістика стають можливими до виконання за допомогою роботів. Наразі ми зосереджені на розробці нових кейсів із нашими партнерами у Сполучених Штатах, щоб підвищити ефективність бізнесу в різних секторах”, - зазначив Валерій Яковенко, CEO та керуючий партнер DroneUA.

 

Також межах події відомий інсайдер спортивного концерну Philadelphia Eagles Дейв Спадаро, який працює з командою футболістів з 1997 року, провів паралелі між спортом та бізнесом, підкресливши необхідність чіткої комунікації та сильного лідерства. Його думки щодо управління талантами та основних цінностей підтримали й інші учасники зустрічі - члени Палати LBCC.

 

DroneUA висловлює подяку Lower Bucks County Chamber of Commerce та The Sentient Workspace за організацію заходу та нагоду представлення інноваційних технологій.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами