DroneUA та агроінновації на виставці “Зернові технології 2017”.

October 03, 2023
DroneUA та агроінновації на виставці “Зернові технології 2017”.
   

З 15 по 17 лютого DroneUA взяли участь у трьох великих міжнародних виставках — «Фрукти.Овочі.Логістика 2017», «Зернові технології 2017» та «Agro Animal Show 2017».

Учасниками стали міжнародні та вітчизняні сільськогосподарські компанії та холдинги, які спеціалізуються на виробництві різних овочів, ягід, фруктів та зерна, обладнання, тваринництві та птахівництві.

Нарівні з традиційними інструментами було представлено й інноваційні технології. Компанія DroneUA показала останні моделі дронів, прототипи БПЛА та готові рішення власного виробництва. Також відвідувачам стенду DroneUA було запропоновано послуги з безпілотного та супутникового моніторингу для точного землеробства.

У рамках виставок пройшов «День молодого фахівця», на якому керівник компанії DroneUA, Валерій Яковенко виступив з доповіддю на тему актуальності ІТ-спеціальностей в аграрному секторі, затребуваності фахівців та про освітні можливості в Україні. Валерій розповів молодим спеціалістам про перспективи роботи в аграрній галузі та про розвиток IT-технологій.

Щороку ми беремо участь у ключових агро подіях і ми можемо об'єктивно оцінити, наскільки сільськогосподарський ринок України готовий до впровадження інновацій. Ринок вже існує, ніхто не чекає, коли черговий великий холдинг протестує можливості на собі, основну масу наших клієнтів формують відносно невеликі та середні фермерські господарства. Загальний земельний банк наших клієнтів вже перевищує 2 мільйони гектарів — зазначає Валерій Яковенко, співзасновник Drone.UA

 
   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами