DroneUA та інноваційні технології на «AGRO-2018»

October 02, 2023
DroneUA та інноваційні технології на «AGRO-2018»
   

З 6 по 9 червня 2018 року компанія DroneUA братиме участь у XXX Міжнародній виставці «AGRO-2018», яка відбудеться на території ПК «Експоцентр України» (ВДНГ).

Виставка «Аgro-2018» — найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, є ефективною платформою для вдосконалення виробництва, інновацій, презентацій новинок у всіх сферах АПК України. Ділові заходи відкривають можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору. Виставка також є унікальною можливістю для діалогу між приватним бізнесом та державою, асоціаціями та іноземними представниками.

Що на Вас чекає:

У рамках виставки протягом усіх 4 днів працюватиме професійна зона з дронами.

DroneUA представлять ексклюзивні рішення для аграрного сектору на базі БПЛА та продемонструють ключові платформи. У спеціальній демо-зоні для гостей виставки своє обладнання продемонструють провідні розробники-інноватори в галузі безпілотних технологій: DJI, Parrot, Pix4D, DroneDeploy, MicaSense та багато інших. Познайомитися з вищезгаданими продуктами зможуть усі охочі. Відвідувачі виставки дізнаються про весь величезний спектр послуг, але головне — власноруч спробують випробувати обладнання в дії.

Щодня з 13.00 до 18.00 представники компанії DroneUA проводитимуть майстер-класи з управління дроном. Завітати на який безкоштовно зможе кожен гість виставки. За лічені години за допомогою професіоналів Ваші навички керування дроном зростуть у рази. Навчатимуть керувати безпілотником також людей без досвіду, а після завершення майстер-класу кожен отримає справжній сертифікат пілота дрону.

Даруємо дрон: LANDLORD та DRONEUA

Інноваційні технології — must have для успішного ведення бізнесу Агро. Ми хочемо, щоб дрони стали доступними та зрозумілими. Щоб кожен український фермер міг виходити у поле з безпілотником.

Кожен, хто оформить передплату від 6 місяців на журнал LANDLORD до 6 червня, автоматично стане учасником розіграшу квадрокоптера DJI Spark. Це мініатюрний безпілотник, обладнаний за останнім словом техніки. Інтелектуальні режими, механічна стабілізація, неймовірна камера - це змусить Вас полюбити дрони так, як ми їх любимо!

Переможця оберемо 7 червня о 17.00 за допомогою ресурсу www.random.org. Приз щасливчику особисто вручать представники компанії LANDLORD та DroneUA під час закриття виставки.

Форум агроінновацій 2018

8 червня у рамках «Агро-2018» запрошуємо взяти участь у першому міжнародному форумі аграрних інновацій.

Метою Agro Innovations Forum 2018 є колаборація фахівців з Агро індустрії — провідних експертів з усього світу, техніки та інноваторів. Це не просто форум чи конференція – це тематичний В2В захід, зручний market place для Вашого агробізнесу, а також майданчик, де зберуться найкращі експерти, топ-менеджери, директори та фахівці Агро компаній, холдингів та фермерських господарств для знайомства з високоякісними новинками для АПК. Вперше ментори інноваційних підприємств США, Франції, Ізраїлю, Китаю та України поділяться власним досвідом упровадження нових технологій у сфері точного землеробства та Digital агробізнесу.

Що ви дізнаєтесь на форумі:

* Успішні кейси на ринку України;

* Презентація нових продуктів;

* Знайомство з інноваційними проектами у спеціальній демо зоні форуму.

* Ексклюзивна презентація можливостей програми для обробки даних Pix4D Fields;

* Інноваційні рішення від відомих компаній Parrot, DJI, Taranis, DroneDeploy та багато інших.

Для того, щоб стати учасником «Agro Innovations 2018», необхідно зареєструватися за посиланням:

https://goo.gl/forms/unMN9n8Px2h85Gx92

Початок заходу об 11.00 (конференц-зал10 павільйон).

DroneUA – провідний інтегратор безпілотних технологій на ринку України. Компанія веде свою діяльність у сферах, енергетики та нафтогазовій промисловості, а також у сферах геодезії та топографії. Основними напрямками роботи DroneUA є розробка та впровадження галузевих рішень, що базуються на технології дронів, надання послуг з використанням БПЛА, а також обробка отриманих за допомогою безпілотників даних. Технології DroneUA використовуються на більш ніж 3100000 га посівних площ України.

DroneUA – національний дистриб'ютор комерційних та промислових рішень компанії Parrot, дистриб'ютор програмного забезпечення DroneDeploy та Pix4D на території Східної Європи, а також найбільший в Україні дистриб'ютор обладнання та промислових рішень компанії DJI.

До зустрічі на "AGRO-2018"!

 
   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами