Відвідайте круглий стіл DroneUA та John Deere на Commercial UAV Expo 2024: Дрони та сільське господарство в США

August 16, 2024
Відвідайте круглий стіл DroneUA та John Deere на Commercial UAV Expo 2024: Дрони та сільське господарство в США
   

Безпілотні технології відіграють ключову роль у сучасному сільському господарстві, трансформуючи традиційні методи обробітку землі, догляду за культурами та модернізуючи галузь. Сьогодні використання дронів в агросекторі дозволяє фермерам вчасно реагувати на виклики, оперативно ухвалювати рішення та знижувати вплив на довкілля, забезпечуючи сталий розвиток аграрного сектору. Тож в рамках виставки - Commercial UAV Expo 2024, яка відбудеться 3-5 вересня в Caesars Forum у Лас-Вегасі DroneUA запрошує долучитися до круглого столу з питань сільського господарства, що пройде 4 вересня з 12:00-14:00 (за Північноамериканським Тихоокеанським часом), кімната 405. 

Валерій Яковенко, співзасновник та керуючий партнер DroneUA спільно з Ешлі Хенсон, керівником безпілотних авіаційних систем John Deereпроведуть інтерактивний круглий стіл на тему: “Від виявлення до дії: Дрони та сільське господарство в США”, стане якісною платформою для предметних дискусій про важливість та ефект, який створюють безпілотні рішення в агросекторі. Разом учасники покроково досліджуватимуть поточний стан розвитку ринку та майбутнє індустрії.

В межах круглого столу обговорять наступні питання:

  • як і чому ринок агродронів у США стає ключовим світовим гравцем
  • управління ресурсами: як залучати нових співробітників;
  • роль освіти у розвитку галузі: взаємодія з університетами;
  • який вплив здійснюють дрони на агрохімічні компанії в сільському господарстві 
  • фізична та економічна вигода дронів для фермерів;
  • сільське господарство майбутнього - чого очікувати від дронів.

Приєднуйтеся до лідерів аграрного сектору зі США та інших країн, щоб посилити власний бізнес найсучаснішими підходами та відкрити нові можливості зі збільшеної ефективності агровиробництва.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами