DroneUA на агропромисловій виставці «АГРОФОРУМ» 2017

October 03, 2023
DroneUA на агропромисловій виставці «АГРОФОРУМ» 2017
   

DroneUa взяли участь у агропромисловій виставці «АГРОФОРУМ». Яка проходила у Києві 7-9 листопада 2017 року.

На одному з найбільших виставкових майданчиків, присвячених розвитку агропромислового комплексу України, команда DroneUa презентувала новітні ідеї та пропозиції для агробізнесу.

Фахівці компанії представили безпілотні та інноваційні сервісні технології. Доповнені партнерськими продуктами та комплексними рішеннями для сільського господарства. Починаючи з агрономічної лабораторної діагностики, закінчуючи повноцінним супроводом клієнтів компанії.

Основне завдання міжнародної агропромислової виставки «АГРОФОРУМ-2017» — сприяння розвитку ринкових відносин в агропромисловому комплексі України, подальшій інтеграції АПК України до міжнародних ринкових структур, забезпечення адекватної інфраструктури ринку, залучення внутрішніх та зовнішніх інвестицій в економіку країни, розгляд передових технологій, що забезпечують екологічно чисті продукти харчування.

 
   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами