DroneUA на iForum 2019

October 02, 2023
DroneUA на iForum 2019
   

Роботи: План підкорення людства. — Це наша тема на iForum. Зауважте, не дрони, не БПЛА, а саме роботи. Щось у цьому є 🙂

Поговоримо про майбутнє, про тренди робототехніки та про нові індустрії. Поговоримо про тих, хто втратить роботу, і про тих, хто і як на цьому може заробити. Готельні напрямки робототехніки популярні вже зараз, але що буде за кілька років?

Тому приєднуйтесь, буде не просто цікаво, це буде корисно, зробимо ставку на майбутнє разом!

iForum, 23 травня, МВЦ

До зустрічі

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами