DroneUA на MiningWorld Ukraine

October 02, 2023
DroneUA на MiningWorld Ukraine
   

10-12 жовтня компанія DroneUA бере участь у виставці гірничодобувної галузі Mining World Ukraine. Вона відбудеться на території КиївЕкспоПлази за підтримки Міністерства енергетики та вугільної промисловості.

DroneUA представлять ефективні безпілотні рішення для підприємств гірничодобувної промисловості, найсучасніше обладнання із серії DJI Enterprise та поділяться унікальним досвідом впровадження БПЛА на провідних підприємствах в Україні.

MiningWorld Ukraine – єдина в Україні міжнародна спеціалізована виставка гірничодобувної галузі. Провідні іноземні та національні компанії представлять на виставці свої новітні розробки обладнання, спеціальної техніки та технологій. Виставку відвідують керівники підприємств, топ-менеджери гірничодобувних компаній, металургійних і гірничо-збагачувальних підприємств, проектних організацій та вищих навчальних закладів, а також державних структур природоохоронного, геологічного та екологічного напрямків, охорони праці, гірничого нагляду.

Безпілотні технології для підприємств гірничодобувної промисловості

В рамках виставки на стенді DroneUA можна познайомитися з комплексними та системними рішеннями для підприємств гірничодобувної промисловості.

Провідні фахівці компанії поділяться практичними кейсами застосування безпілотного обладнання на підприємствах гірничодобувної промисловості та розкажуть про можливості дронів у даній галузі. Зокрема, як використовувати дрони для моніторингу об’єктів, оптимізувати виробництво, мінімізувати людський ресурс на об’єктах з підвищеним рівнем небезпеки та отримати максимально точну інформацію.

На виставці DroneUA представлять серію дронів, які призначені для роботи в кар’єрах, та інших об’єктах гірничодобувної промисловості. Зокрема, техніка DJI із серії Enterprise. Одним з яких є Matrice 210 RTK.

DroneUA – перша компанія, яка провела успішні тести польотів в ручному та повністю автоматичних режимах на території Полтавського ГЗКа з найглибшої позначки – 410м.

В рамках MiningWorld Ukraine представники DroneUA також познайомлять відвідувачів з світовим лідером програмного забезпечення для обробки даних Pix4d.

В програмі виставки

Вперше в рамках виставки відбудеться форум надрокористувачів «Надра – драйвер економічного розвитку України».

Провідні зарубіжні та національні компанії представлять останні розробки та обладнання, спеціальні технології і рішення в сфері видобутку і переробки корисних копалин.

DroneUA – провідний інтегратор безпілотних технологій на ринку України. Компанія веде свою діяльність у сферах, енергетики та нафтогазової промисловості, а також у сферах геодезії й топографії. Основними напрямками роботи DroneUA є розробка і впровадження галузевих рішень, заснованих на технології дронів, надання послуг, з використанням БПЛА, а також обробка отриманих за допомогою безпілотників даних. Технології DroneUA використовуються на більш ніж 3100000 гектарів посівних площ України.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами