DroneUA стали дистриб'юторами Parrot

October 03, 2023
DroneUA стали дистриб'юторами Parrot
   

Компанія DroneUA підписала дистриб'юторську угоду з корпорацією Parrot для просування її продукції на території України.

Компанія DroneUA спеціалізується на промисловому застосуванні безпілотних платформ, працюючи з 2013 року у сферах енергетики та добувної промисловості, геодезії та сільського господарства, а також інших напрямках. Компанія надає ринку галузеві рішення, програмні продукти, навчання експлуатації повітряних платформ. Окремим напрямком діяльності підприємства є послуги з використанням БПЛА, які виконують завдання у сферах сільського господарства. У 2016 році оператори DroneUA виконали понад 10000 вильотів.

Корпорація Parrot займає впевнені позиції на ринку виробництва безпілотних літальних апаратів як у комерційному сегменті, так і в напрямку промислового застосування дронів. До структури корпорації Parrot входять компанії Pix4D, Micasense та Sensefly, що дозволяє клієнтам отримувати комплексні рішення для своїх завдань, від дронів, до програмних продуктів для обробки даних та сенсорів для застосування у сільському господарстві.

DroneUA є українським реселлером спектрального обладнання для сільського господарства компанії Micasense та дистриб'ютором програмного забезпечення Pix4D у Східній Європі.

У рамках дистриб'юторської угоди DroneUA та Parrot, співпраця буде сконцентрована на наданні галузевих промислових рішень для Українського ринку через дистриб'юторську мережу компанії DroneUA наступних моделей:

Disco AG — багатофункціональне безпілотне рішення для сільськогосподарського сектору. Дозволяє швидко і без особливих трудовитрат вирішувати повсякденні завдання невеликих фермерських господарств, підвищуючи ефективність роботи та рентабельність виробництва. Parrot Disco-Pro AG забезпечує регулярною інформацією про здоров'я посівів завдяки візуальному аналізу та картам NDVI.

Bebop 3D modeling — рішення для комерційної зйомки та отримання різноманітних інтерактивних моделей. Будівельні компанії можуть використовувати його для оцінки витрат, різних вимірів або 3D друку, а спеціалісти з нерухомості – для створення віртуальних турів виставленими на продаж об'єктами.

Micasense Sequoia – Спектральний сенсор для оптимізації сільськогосподарських полів. За допомогою Sequoia фермери отримують дані про стан рослин на певній ділянці та можуть вирішувати проблеми точково. Це дозволяє скоротити використання добрив та пестицидів, поширюючи їх у міру потреби, а також аналізувати поведінку рослин після поливу.

S.L.A.M.DUNK – обладнання безпілотних апаратів для реалізації функцій автономної навігації у просторі без необхідності застосування GPS. Завдяки цьому дрони можуть орієнтуватися у приміщеннях, уникати зіткнень із перешкодами та планувати оптимальний маршрут.

Bebop 2 Power — компактний дрон мультироторного типу з можливістю польоту до 30 хвилин.

Disco – дрон літакового типу, оснащений усіма сучасними датчиками для зручного та простого пілотування з вбудованим 3-осьовим цифровим стабілізатором ширококутної камери.

У рамках співпраці DroneUA відповідальні за розвиток мережі регіональної присутності торгової марки Parrot в Україні, формуючи нові та розвиваючи існуючі дилерські угоди.
Користувачі професійної лінійки обладнання Parrot отримають підтримку фахівців DroneUA а також сервісне обслуговування на базі сервісних центрів DroneUA

Drone.UA — провідний інтегратор безпілотних технологій на ринку України Компанія веде свою діяльність у сферах, енергетики та нафтогазовій промисловості, а також у сферах геодезії та топографії. Основними напрямками роботи Drone.UA є розробка та впровадження галузевих рішень, заснованих на технології дронів, надання послуг з використанням БПЛА, а також обробка даних, що одержуються за допомогою безпілотників. Технології Drone.UA використовуються на понад 3.1 млн гектарів посівних площ України.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами