DroneUA – партнер програми АгроЛіга від Syngenta

October 02, 2023
DroneUA – партнер програми АгроЛіга від Syngenta
   

DroneUA – партнер програми АгроЛіга від Syngenta . Вже четвертий рік DroneUA співпрацює з компанією Syngenta, розробляючи інноваційні методики застосування безпілотних технологій у сільському господарстві. Відтепер найдосконаліше обладнання та послуги надаються всім клієнтам компанії Syngenta в обмін на бали, отримані за програмою Агроліга.

Програма лояльності «Агроліга» – важливий інструмент для ефективної взаємовигідної співпраці, професійного зростання та розвитку взаємовигідних довгострокових відносин.

Для кого відкриті переваги програми?

Агроліга – програма, в якій можуть взяти участь усі клієнти компанії Syngenta.

Працюючи з компанією Syngenta, ви заробляєте бали, які ви можете обміняти на послуги та послуги компанії DroneUA. Спеціально для вас, ми пропонуємо вам абсолютно повний перелік обладнання та послуг DroneUA, які допоможуть зробити Ваш агробізнес ще ефективнішим.

Для того, щоб виконати замовлення обладнання або послуг за бали Agroliga – повідомте про це вашого менеджера і ми допоможемо вам у цьому питанні.

Що ввімкнено?

Оплата сертифікатами АгроЛіга за програмою лояльності для клієнтів компанії Syngenta можлива для:

  • Дронів торгових марок DJI, Parrot, DroneUA сенсорів Mapir, Sequoia, а також тепловізорного обладнання Zenmuse XT. Вам доступний весь асортимент обладнання компанії DroneUA
  • Програмне забезпечення для точного землеробства - створюйте аналітичні центри на базі вашого підприємства.
  • Сервісів у напрямку точного землеробства, таких як обмір полів, агромоніторинг посівів, визначення засміченості посівів і т.д. Вам доступні всі сервіси польотних бригад DroneUA
  • Супутниковий та аналітика, ви можете аналізувати ваші дані з використанням найінноваційних методик
  • І багато іншого…

Дрони

Додаткові переваги?

Всі клієнти компанії Syngenta отримують підтримку та обслуговування насамперед. Більше ніякого очікування запчастин або технічних фахівців ви зможете відновити ваші роботи в найкоротший термін після звернення до сервісних центрів DroneUA.
У разі тривалих та складних ремонтів, учасники програми Agroliga отримають змінне обладнання на час виконання ремонтних робіт.

Переваги роботи з нами:

  • DroneUA є безпосереднім імпортером та дистриб'ютором технологій, купуючи продукцію, у нас ви отримуєте гарантію того, що ви його отримуєте від першого джерела.
  • Вся продукція покривається гарантією заводу-виробника та у структурі DroneUA існує власний сервісний підрозділ з обслуговування безпілотної техніки.
  • Всі оператори дронів є нашими штатними фахівцями і вони відкриті до найскладніших завдань.

І багато іншого.

Знання!

DroneUA є підприємством з найбільшим досвідом роботи на ринку в різних сферах, від агро до видобувної промисловості, від геодезії та топографії – до енергетики та нафтогазової галузі

DroneUA – ваш партнер у світі дронів!

Більше інформації про обладнання, що доступне для замовлення, ви можете уточнити тут: agroliga.drone.ua

Як витратити приєднатися до програми?

  • Купуйте насіння або ЗЗР компанії Syngenta у офіційних дистриб'юторів. Якщо ви купували продукцію компанії протягом 2018 року, ви можете брати участь у програмі лояльності «АгроЛіга».
  • Пройдіть процедуру реєстрації на офіційному порталі програми 
  • Зареєструйте витратні накладні, що підтверджують придбання продукції Syngenta, та отримуйте спеціальні бали.
  • У каталозі винагород обмінюйте бали на сертифікати від DroneUA.
  • Готово! Тепер ви можете замовити послуги та сервіси одного з найінноваційних підприємств компанії DroneUA, просто зв'язавшись з нами за телефоном +38(093)4575757.

Процес замовлення товарів на сайті для власників сертифікатів Агроліга:

Для замовлення обладнання за допомогою сертифіката після вибору товару або послуги перейдіть в розділ «Оформити замовлення» та в коментарях вкажіть номер Сертифіката. При отриманні товару необхідно обов'язково повернути Сертифікат компанії, тоді сума вважається оплаченою.

У разі наявності залишку від номіналу сертифіката при покупці обладнання Ви можете використовувати його на інші товари або послуги. Якщо сертифіката недостатньо для оплати повної вартості товару, Вам необхідно буде сплатити різницю окремо згідно правил Оплати вище.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами