DroneUA презентувала новинки робототехніки на Grain Storage Forum + AGRO UKRAINE SUMMIT

May 31, 2024
DroneUA презентувала новинки робототехніки на Grain Storage Forum + AGRO UKRAINE SUMMIT
   

Український агробізнес працює безупинну за будь-яких обставин задля пошуків ефективних інструментів, що забезпечать стійкість вітчизняної економіки та сприятимуть швидкому впровадженню інноваційних технологій. У сезоні 2024 агрогалузь України зіткнулась з новими викликами, а отже - з’явилися нові стратегії, нові сміливі рішення та ідеї.

У цих умовах співпраця представників влади, підприємців, ринкових експертів і науковців посилилась ще більше. Тому для напрацювання ефективної взаємодії, провідні фахівці зібралися на найбільшому в Україні 2-денному форумі в галузях вирощування, зберігання, переробки, логістики та трейдингу агропродукції - Grain Storage Forum + AGRO UKRAINE SUMMIT, що відбувся 28-29 травня в м. Києві.

 

Дедалі більшої актуальності набувають сучасні технології, що підвищують безпеку та рівень автоматизації виробничих процесів, знижують витрати та потребу в людському ресурсі та цифровізують операції.

Тому DroneUA представила нові роботизовані технології, серед яких - повітряні та наземні агродрони, системи автопілотування, рішення для миттєвого моніторингу грунту й листкової маси, а також технології для енергетичної безпеки.

Вперше в Україні DroneUA презентувала робота-собаку від Unitree що виконує різноманітні інспекції та обстеження територій, оскільки має вбудовану камеру та може бути оснащена додатковими сенсорами й лідаром.

 

Разом із тим аграрії познайомилися ближче з екосистемою роботизованих рішень XAG:

  • Найпотужніший на європейському ринку агродрон XAG P100 Pro, що вже підтвердив високу продуктивність обприскування (до 28 га/год) на полях провідних агрохолдингів країни та може оснащуватися змінною платформою для внесення сипучих матеріалів (до 1300 кг/год). Окрім того модель XAG P100 Pro володіє функцією диференційного внесення, що надзвичайно ефективно під час локальних обробок.
  • Найпопулярніший на українському ринку дрон-обприскувач XAG V40, що вирізняється мобільністю в переміщенні та зручністю в роботі, особливо на угіддях малих і середніх господарств.

 

  • Система автопілотування XAG AutoPilot Console APC1, що дозволяє аграріям заощаджувати шалену кількість ресурсів і підвищувати продуктивність кожного гектару завдяки веденню агрегатів з точністю до 1 см і уникненню перекриттів чи пропусків.
  • Оновлений наземний робот для садівництва й плодоовочівництва - XAG R150 2022, що змінює свою модифікацію для виконання обприскування, підрізання трави й перевезення вантажів.

 

Сьогодні особливою потребою будь-якого українського бізнесу також є енергетична безпека. Для забезпечення надійної роботи без перебоїв за будь-яких умов, бренд EcoFlow пропонує цілу екосистему портативних і стаціонарних рішень із різними потужностями: портативні зарядні станції, стаціонарні системи для живлення будинків, сонячні панелі, холодильники, кондиціонери та газонокосарки.

 

Вітчизняна агрогалузь зазнає постійних динамічних змін, що вимагає максимальної інтеграції роботизованих технологій. На зміну традиційним підходам у веденні виробництва прийшли інновації, що оптимізують процеси та підвищують ефективність операцій.

DroneUA висловлює подяку всім учасникам, колегам, партнерам і організаторам події: ProAgro Information Company , Українська аграрна конфедерація, УКРАЇНСЬКА ЗЕРНОВА АСОЦІАЦІЯ, Співтовариство виробників і споживачів бобових України, Асоціація Елеваторів України, Ukrainian-European Business Hub.

 

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами