DroneUA стали дистриб'юторами senseFly

October 02, 2023
DroneUA стали дистриб'юторами senseFly
   

DroneUA підписали дистриб'юторську угоду з компанією SenseFly для представлення її інтересів на території України.

Компанія DroneUA спеціалізується на промисловому застосуванні безпілотних платформ, працюючи з 2013 року у сферах енергетики та добувної промисловості, геодезії та сільського господарства, а також інших напрямках. Компанія надає ринку галузеві рішення, програмні продукти, навчання експлуатації повітряних платформ. Окремим напрямком діяльності підприємства є послуги з використанням БПЛА, які виконують завдання у сферах сільського господарства.

SenseFly була заснована у 2009 році і є дочірньою компанією Parrot Group. Виробник займає впевнені позиції на ринку виробництва безпілотних літальних апаратів як у комерційному сегменті, так і в напрямку промислового застосування дронів.

У рамках дистриб'юторської угоди DroneUA та SenseFly, співпраця буде сконцентрована на наданні галузевих промислових рішень для Українського ринку через канали компанії DroneUA наступних моделей:

Дрон senseFly eBee Classic

SenseFly eBee Classic — повністю автономний та простий у використанні картографічний дрон. Використовуйте його для зйомки аерофотознімків високої роздільної здатності, які можна перетворити на точні ортомозаїки (карти) та 3D-моделі.

Дрон senseFly eBee SQ

Сільськогосподарський безпілотник, який включає Sequoia+, може покрити сотні гектар за один видіти. Дрон сумісний з існуючими фарм-менеджмент системами, сільськогосподарською технікою та є невід'ємним інструментом у сфері точного землеробства.

ДронsenseFly eBee X

Безпілотник з фіксованим крилом, який дозволяє використовувати кілька варіантів корисного навантаження, виконувати посадку за технологією Steep Landing, і може виконувати зйомку в режимі RTK та PPK. Абсолютна точність до 3 см на піксель дозволить створити максимально деталізовані ортофотоплани, 3D-моделі чи сільськогосподарські карти.

Дрон senseFly eBee Plus

Дрон eBee Plus — це система фотограмметричного картографування з широким охопленням, що забезпечує можливість оновлення RTK/PPK для забезпечення точності оцінки на вимогу.

У рамках співпраці DroneUA відповідальні за розвиток мережі регіональної присутності торгової марки SenseFly в Україні. Користувачі професійної лінійки обладнання SenseFly отримають підтримку фахівців DroneUA та сервісне обслуговування на базі сервісних центрів DroneUA

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами