DroneUA поділиться досвідом на NABEC в США: точне землеробство та діджиталізація

July 11, 2024
DroneUA поділиться досвідом на NABEC в США: точне землеробство та діджиталізація
   

Впровадження точного землеробства стає обов’язковою умовою розвитку сучасного аграрного сектору, забезпечуючи новий рівень ефективності та стійкості. Враховуючи зростання викликів, пов'язаних з кліматичними та демографічними змінами, а також критичну необхідність підвищення продовольчої безпеки, інноваційні технології в агробізнесі набувають нової цінності та вагомості. Реалізуючи підходи точного землеробства, DroneUA виступає лідером з інтеграції технологічних рішень на вітчизняному ринку в агрогалузі та важливим гравцем на світовій арені інновацій. Відтак, компанія візьме участь у Північноатлантичній конференції з біоінженерії (NABEC), що відбудеться 16 липня 2024 року у штаті Пенсильванія, США.

У рамках AgTech панелі, що присвячена цифровому та точному землеробству, Валерій Яковенко, СEO та керуючий партнер компанії DroneUA та голова аграрного комітету Асоціації дронів Пенсильванії поділиться досвідом впровадження інноваційних технологій в агросектор. Експерти обговорять ключові аспекти та виклики інтеграції новітніх технологій, дослідять перешкоди з якими стикаються фермери та можливість заміну людської праці робототехнічними рішеннями у сільському господарстві. Зокрема, участь у дискусії візьмуть:

  • Пол Хайнеман, професор кафедри сільськогосподарської та біологічної інженерії Університету штату Пенсильванія;
  • Кевін Даулінг, виконавчий директор Robotics Factory;
  • Ю Джан, доцент Корнельського університету;
  • Ширін Гатреcамані, доктор та науковий співробітник Університету штату Пенсильванія.

"Ми маємо справу з однією із найважливіших конференцій у США, що присвячена сільському господарству та інноваційним технологіям. Наша участь зосереджена на точному землеробстві та технологіях, що допомагають підвищити ефективність сільського господарства за допомогою інженерних рішень, цифрових даних та робототехніки. Ми будемо обговорювати інтеграцію цифрових технологій та робототехніки, перехід від аналітики до дій за допомогою дронів", - зазначив Валерій Яковенко.

Конференція NABEC роками об’єднує експертів з академічної спільноти, представників промисловості та урядовців задля обміну знаннями, вирішення актуальних проблем та дослідження нових рубежів у біоінженерії та сільському господарстві.

"Панельна дискусія збере фахівців з різних сфер, які націлені на формування бачення майбутнього розвитку сільського господарства в США. Конференція cтворює простір можливостей для представлення українського досвіду для академічної спільноти, студентів та професорів в США - це велика честь для нас. Ми з нетерпінням чекаємо на просвітницьку дискусію, яка проллє світло на трансформаційний вплив цифрових та точних технологій у сільському господарстві", - підсумував Яковенко.

Участь DroneUA у конференції NABEC вкотре підкреслює вагу експертизи та світове визнання компанії у розвитку технологій дронів та точного землеробства. Завдяки своєму досвіду та інноваційному підходу, DroneUA є одним з провідних постачальників рішень для точного землеробства на міжнародному рівні, допомагаючи аграріям у різних країнах впроваджувати ефективні та стійкі агротехнології.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами