DroneUA у ТОП-50 Підприємців України!

October 02, 2023
DroneUA у ТОП-50 Підприємців України!
   

Другий рік поспіль засновники DroneUA Валерій Яковенко та Февзі Аметов у рейтингу ТОП-50 Підприємців України!

Уже 5-й рік DroneUA впроваджує інновації на ринку сільського господарства і в 2018 році успішно реалізували десятки проектів з дронами та в інших галузях.

Про рейтинг

Рейтинг «Підприємці року 2018» складає онлайн редакція журналу МС Today. До списку увійшли 50 українських власників компаній, які у 2018 році виділилися найяскравішими досягненнями. Партнер проекту – Альфа-Банк Україна та онлайн-банкінг для підприємців OK, Альфа! Разом з підприємцями DroneUA в рейтингу знаходяться інноваційні підприємства та прогресивні керівники.

Взяти участь у виборі найкращих із кращих видання та організатори рейтингу пропонують усім охочим. Проголосувати можна за посиланням:

Критерії оцінювання підприємців

Стрімкість розвитку-наскільки активним був розвиток бізнесу підприємця порівняно з 2017 роком.

Приклад для наслідування- наскільки конкуренти та підприємці з інших галузей намагаються повторити або скопіювати стратегію кандидата, його тактичні маневри, операційні особливості. Якою мірою кандидата вважають новатором у підприємництві.

Вплив на імідж України-досягнення учасника на світовому ринку, увага з боку іноземної преси. Наскільки бізнес кандидата сприяє позитивному іміджу України на міжнародному рівні.

Довгостроковість бізнесу- здатність бізнесу зберегти конкурентність та інноваційність наступні десять років.

Соціальна відповідальність- наскільки бізнес кандидата корисний для українського суспільства.

Голосування триватиме до 24 грудня 2018 року. Підсумки рейтингу буде опубліковано 27 грудня.

DroneUA — провідний інтегратор безпілотних технологій на ринку України Компанія веде свою діяльність у сферах, енергетики та нафтогазовій промисловості, а також у сферах геодезії та топографії. Основними напрямками роботи Drone.UA є розробка та впровадження галузевих рішень, заснованих на технології дронів, надання послуг з використанням БПЛА, а також обробка даних, що одержуються за допомогою безпілотників. Технології Drone.UA використовуються на понад 4 млн гектарів посівних площ України.

DroneUA – національний дистриб'ютор комерційних та промислових рішень компанії Parrot, дистриб'ютор програмного забезпечення Drone Deploy та Pix4D на території Східної Європи, а також найбільший в Україні дистриб'ютор обладнання та промислових рішень компанії DJI.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами