DroneUA запрошує на “УКАБ Агротехнології 2024” на Вінничині 25 липня

July 08, 2024
DroneUA запрошує на  “УКАБ Агротехнології 2024” на Вінничині 25 липня
   

Український агросектор постійно стикається з численними викликами, зокрема нестабільним електропостачанням, здорожчанням пального, дефіцитом робочої сили та виробничих ресурсів. У таких умовах використання безпілотних технологій стає критично важливим для оптимізації сільськогосподарських робіт. Так, нової цінності та необхідності набуває якісна інтеграція сучасних технологій у ведення агрооперацій. Особливо ефективною є технологія ультрамалооб’ємного обприскування (УМО), що дозволяє заощаджувати ресурси, підвищувати врожайність, застосувати екологічний підхід до виробництва і покращити ефективність агробізнесу в цілому. 

Саме тому DroneUA візьме участь у заході національного масштабу - “УКАБ Агротехнології 2024”, де продемонструє інноваційні безпілотні рішення та технології енергонезалежності.

Подія відбудеться 25 липня у Вінницькій області на полях МХП за організації асоціації “Українського клубу аграрного бізнесу” та агенції UCABevent.

Експозиція DroneUA на “УКАБ Агротехнології 2024” буде представлена:

 - Експертизою у застосуванні роботизованих технологій XAG, що продемонструє інноваційний підхід у веденні сільського господарства, а саме - ефективність технології ультрамалооб’ємного внесення.

 - Екосистемою енергонезалежних рішень бренду EcoFlow: портативні зарядні станції та стаціонарні системи, смартпристрої та сонячні панелі.

 - Сервісним бізнесом FarmFleet, що надає послуги внесення агродронами по всій Україні, має агрономічну експертизу в роботі з широким спектром культур.

Також на відвідувачів заходу чекає:

 - демонстрація актуальних агротехнологій та інновацій;

 - інформативна пленарна частина від ресурсних агровиробників;

 - виставкова зона статичних експозицій, новинок техніки, ресурсів, систем точного землеробства;

 - тематичні майстер-класи;

 - розважальні активності.

Участь у заході безкоштовна.

Реєструйтеся за посиланням: https://cutt.ly/Aef0ieRe

Детальніше про подію: ➤УКАБ Агротехнології 2024 (ucabagtech.com.ua)

До зустрічі!

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами