DroneUA візьме участь у воркшопі TechUkraine та проекту ExcellEnt

May 14, 2024
DroneUA візьме участь у воркшопі TechUkraine та проекту ExcellEnt
   

Інновації, можливості та виклики європейського підприємництва – це лише частина того, про що DroneUA говоритиме разом із експертами на онлайн-воркшопі “Розкриття Підприємницького Потенціалу в Україні” від TechUkraine та ExcellEnt Project, що відбудеться 15 травня о 15:00.

Як підприємцю в Україні вплинути на європейські тенденції? Якими є шляхи подолання потенційних ризиків та викликів? Які навички потрібні сьогодні для успішного підприємництва? Долучайтеся до онлайн-події, щоб дізнатися відповіді на ці та багато інших запитань!

Реєстрація за посиланням: ExcellEnt Workshop Registration Form (google.com)

Дата та час: 15 травня 2024 року, з 15:00 до 17:00 (EET).

Валерій Яковенко, CEO та засновник FarmFleet, DroneUA , розповість про роль малого та середнього бізнесу у відбудові України. Своєю думкою про бізнес-майбутнє нашої країни та Європи поділяться також:

  • Paul Stefanut, CEO and Founder at Booster Labs, France
  • Tunde Kallai, Independent Consultant at Creative Valley, France
  • Denitsa Stoilova, Senior Business Development Manager at GATE Institute, Bulgaria
  • Олександра Богуславська, CEO та Founder Data Science UA
  • Маргарита Чернишова, Керівник Відділу Комунікацій та Партнерств в YEP
  • Вікторія Строкань, Директор з Маркетингу в SET University
  • Наталя Веремеєва, директорка TechUkraine

Приєднуйтесь до дискусії! Учасники отримають доступ до 1-on-1 Networking Sessions та підприємницького Speed Dating від European Entrepreneurship Academy.

Результати українського національного воркшопу будуть об'єднані в пан-європейський онлайн-семінар, який відбудеться 31 травня 2024 року та залучить ширший коло зацікавлених сторін, включаючи високопоставлених політиків та лідерів з різних країн ЄС.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами