Cпівзасновники DroneUA стали співавторами монографії “Маркетингові комунікації: інновації та сучасні тренди"

October 18, 2024
Cпівзасновники DroneUA стали співавторами монографії “Маркетингові комунікації: інновації та сучасні тренди"
   

За 10 років діяльності на українському агроринку DroneUA здобув безпрецедентний досвід у впровадженні безпілотних рішень для сільського господарства, що стало справжнім проривом у сфері точного землеробства не тільки в Україні, але й на міжнародній арені. Досягнення компанії, що високо цінуються не тільки практиками, але й науковцями увійшли до академічної монографії “Маркетингові комунікації: інновації та сучасні тренди".

 

У співавторстві співзасновника та керуючого партнера DroneUA Валерія Яковенка та радниці зі стратегічних комунікацій DroneUA Олександри Афанасьєвої, до наукової праці увійшов розділ: "Інновації в маркетингових комунікаціях: Кейс-дослідження досвіду DroneUA в аграрній робототехніці". Відтак, читачі підручника зможуть дізнатися про виняткову історію становлення DroneUA, складні виклики та злети, а також інноваційні маркетингові стратегії, що привели компанію до лідерства в інтеграції робототехніки у сільське господарство.

Особливої ваги додає те, що перші примірники монографії вже надійшли до офісу Futurology Tech у Пенсильванії, де DroneUA продовжує свою місію з просування українських інновацій на американському ринку. Ця подія стала ще одним важливим кроком у зміцненні співпраці між українським і світовим технологічним секторами, що дозволяє Україні не лише впевнено інтегруватися в міжнародну спільноту, а й очолювати її.

Включення кейсу-дослідження DroneUA до академічної монографії є підтвердженням унікальності досвіду та ролі компанії у формуванні новітніх підходів до маркетингу та впровадженні технологій. Це досягнення підкреслює значущість українських інновацій для світового ринку.

Компанія DroneUA висловлює подяку Навчально-науковому інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Краківському економічному університету, Спілці рекламодавців України та професійному журналу "Маркетинг і реклама" за ініціативу та очільництво процесу підготовки й видавництва академічної монографії.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами