Застосування енергонезалежних рішень в туризмі: DroneUA на виставці “Риболовля. Полювання. Туризм”

September 30, 2024
Застосування енергонезалежних рішень в туризмі: DroneUA на виставці “Риболовля. Полювання. Туризм”
   
Активна інтеграція енергонезалежних портативних рішень в туризм та екстремальні види спорту стає новим витком у розвитку сфери. Енергетичний комфорт стає невід’ємним аспектом сучасних подорожей, адже тривалість подорожі без резервного джерела живлення значно скорочує час перебування на природі та унеможливлює роботу професійного обладнання.

Тож DroneUA, як інтегратор рішень бренду EcoFlow, ексклюзивним дистриб’ютором якого в Україні є Robotics Distribution, один з ТОП 10 IT дистрибюторів України, що входить до групи компаній DroneUA, взяв участь у міжнародній спеціалізованій виставці “Риболовля. Полювання. Туризм”, що відбулась 26-28 вересня у Києві.

Подія зібрала шанувальників активного відпочинку, професійних рибалок, альпіністів та любителів туризму, що впродовж трьох днів обмінювались досвідом активного дозвілля та відвідували експозиції компаній-учасників події.

DroneUA продемонстрував власну експертизу у застосуванні енергонезалежних рішень EcoFlow, зокрема - на виставковому стенді представили портативні рішення бренду та сонячні панелі, адже комплексне застосування станції та енергії сонця дозволяє тривалий час комфортно перебувати в польових умовах.

Також відбувся розіграш брендованих подарунків серед відвідувачів нашої локації: розіграли складний візочок, чашку, ліхтарик та еко-сумки.

DroneUA дякує організаторам події та усім відвідувачам за активну участь!

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами