Дрони XAG тепер у АгроЛіга

September 13, 2023
Дрони XAG тепер у АгроЛіга
   

Відтепер технології XAG включені в програму AгроЛіга від компанії Syngenta.

Уже сьомий рік DroneUA співпрацює з Syngenta, розробляючи інноваційні методики застосування безпілотних технологій у сільському господарстві. З лютого 2021 року обладнання найбільшого виробника агродронів у світі XAG надаються всім клієнтам компанії Syngenta в обмін на бали, отримані за програмою АгроЛіга.

Програма лояльності «АгроЛіга» – важливий інструмент для ефективного взаємовигідного співробітництва, професійного зростання та розвитку взаємовигідних довгострокових відносин. Взяти участь в АгроЛіга можуть усі клієнти Syngenta.

Працюючи з компанією, фермери заробляють бали, які можуть обміняти на сертифікати DroneUA. Сертифікати дають можливість отримати технології XAG, що допоможуть зробити агробізнес більш ефективним. Програма покриває дрони-обприскувачі, дрони для сканування, наземну робототехніку й метеостанції XAG.

XAG – компанія, яка працює лише в сільському господарстві. Аби сприяти сталому розвитку глобального виробництва продуктів харчування та захисту навколишнього середовища, XAG тісно взаємодіє виробниками ЗЗР. Завдяки цьому їй вдалося підвищити ефективність використання пестицидів. Тому Syngenta, як одна з провідних світових агрохімічних компаній, розділяючи цінності XAG, вирішила поєднати зусилля й почати співрацювати задля того, щоб вивести сільське господарство в Україні на новий рівень.

XAG – один з провідних виробників БПЛА у світі, що розробляє рішення для внесення засобів захисту рослин за допомогою дронів і наземних роботів. Технічні рішення компанії зробили прорив від «рівномірного внесення засобів захисту» до «диференційованого внесення», яке дозволяє фермерам значно скоротити використання пестицидів і уникнути розтрати водних ресурсів.

Тож тепер усі фермери, які працюють з Syngenta, мають доступ не лише до якісного насіння та ЗЗР, а й до передових технологій, що допоможуть підвищити ефективність ведення агробізнесу в Україні.

У свою чергу компанія DroneUA, будучи ексклюзивним партнером XAG в Україні, в обмін на бали надаватиме обладнання XAG. Усі клієнти Syngenta отримують підтримку й обслуговування в першу чергу.

Переваги роботи з DroneUA

  • уся продукція покривається гарантією заводу-виробника
  • ви отримуєте якісне обслуговування в офіційному сервісному центрі компанії
  • усі оператори дронів є штатними фахівцями й відкриті для виконання найскладніших завдань.

Як обміняти бали на робототехніку XAG у DroneUA?

  1. Купуєте насіння і ЗЗР Syngenta в офіційних дистриб’юторів
  2. Реєструєтеся на офіційному сайті Обприскувач XAG XP 2020
   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами