EcoFlow Dealers Awards 2022 – перша офіційна церемонія нагородження партнерів в Україні

August 29, 2023
EcoFlow Dealers Awards 2022 – перша офіційна церемонія нагородження партнерів в Україні
   

В Україні відбулася перша офіційна церемонія нагородження партнерів бренду EcoFlow, яка присвячена внеску в розбудову енергетичної системи України. EcoFlow Dealers Awards 2022 пройшла символічно в День енергетика та буда ініційована компанією DroneUA, ексклюзивним дистриб’ютором EcoFlow в Україн.До події долучилися понад 100 партнерів: від національних торгових мереж до локальних спеціалізованих офлайн магазинів. В рамках офіційної програми відбулося підбиття підсумків співпраці 2022 року, обговорення перспектив росту ринку та можливостей для спільної роботи.

Всього за рік ексклюзивного представництва EcoFlow в Україні, компанія DroneUA сформувала мережу, яка нараховує 750+ партнерів, понад 3000 точок продажів та 750+ інтеграторів. Разом з якими забезпечили 37 тис. сімей власними джерелами живлення і вже з січня ця кількість стрімко збільшиться

“2022 рік був дуже складним для кожного представника бізнесу, але в той час, як інші компанії скорочують штат, DroneUA збільшились втричі. Також ми запустили партнерську ініціативу спільно з Ощадбанком для кредитування товарів EcoFlow за державною програмою “Доступні кредити 5-7-9%”, щоб дати змогу бізнесу працювати автономно. Та разом з вами досягли неможливих результатів за такий короткий період часу – допомогли майже 37 тис. українським родинам у придбанні резервного живлення для власних осель. Це спільна велика робота з партнерами, які підтримують та посилюють наші ініціативи” – Валерій Яковенко, співвласник компанії DroneUA.

Партнери, які показали найвищі результати були нагородженні відзнаками відповідно сегменту ринку, який займають. Серед номінацій:

  • Прорив року – компанії, які здивували успішним початком співпраці: Energy ua, MotoStuff, Bezpeka Shop, NewTime, AppleFun, AirUnit.
  • Онлайн-магазини – представники, які попри відсутність живої комунікації вміють якісно консультувати та здобувати довіру клієнтів: ROZETKA, Віатек, Norfin.
  • Роздрібний магазин – успішні партнери, які досвідом та репутацією здобувають прихильність клієнтів: STORGOM, КТС, VARIO.
  • Національна мережа – широкі мережі магазинів, які можна знайти в кожному куточку України: Алло, Цитрус, Фокстрот.
  • Партнер року – номінація для компанії, яка зробила особливий внесок в розвиток бренду на ринку України – Епіцентр К.

“Стрімкий розвиток продуктових лінійок та якість товарів EcoFlow впевнила нас у правильному виборі співпраці з самого її початку. Дякуємо за насичений рік роботи, підтримку та інноваційну продукцію” – коментує Антон Заніздра, заступник керівника департаменту “Споживчої електроніки” Епіцентр К.

Після офіційного нагородження представники компаній-партнерів мали змогу обговорити плани на наступний рік, поділитись результатами роботи, зробити спільні фото на облаштованій зоні з продукцією EcoFlow.

Бренд EcoFlow, як світовий виробник накопичувачів електроенергії, представлений в Україні з кінця 2021 і станом на сьогодні займає понад 67% ринку портативних зарядних станцій. Загальна розосереджена ємність станцій на ринку України становить 48,6 МВт·год, з перспективою стрімкого збільшення у 2023 році.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами