Фотограмметрія та безпілотні рішення на благо: як програмне забезпечення допомагає професіоналам в Україні

September 13, 2023
Фотограмметрія та безпілотні рішення на благо: як програмне забезпечення допомагає професіоналам в Україні
   

Протягом 2022-2023 років програмні забезпечення та рішення для фотограмметрії допомагають професіоналам в Україні, дозволяючи її життєво важливим галузям працювати безперебійно та ефективно. Цьому сприяє Група компаній DroneUA завдяки допомозі від партнера Pix4D, котрий надає необхідні програмні продукти та рішення.


Рішення Pix4D дозволили виконувати всі необхідні операції швидко та якісно завдяки швидкій обробці даних і якісному перетворенню в цифрові формати. Перевагами інноваційного програмного забезпечення скористалися фахівці сфери з безпеки, екстрених служб, геодезисти, працівники інфраструктури, енергетичного сектору та сільського господарства.


PIX4Dreact розроблено з акцентом на реагування на надзвичайні ситуації та стихійні лиха та є потужним інструментом, щоб змінити кризову ситуацію. Це рішення адаптоване для швидкого 2D-картографування, що посилює громадську безпеку та гуманітарну допомогу. 


PIX4Dmatic було створено в тісній співпраці з геодезистами та професіоналами з картографування для оптимізації їхніх робочих процесів. Програмне забезпечення може обробляти тисячі зображень, зберігаючи при цьому точність, забезпечуючи швидку та ефективну обробку.


PIX4Dcloud — це онлайн-платформа для наземного та повітряного картографування, відстеження прогресу та документування. Її здатність стабільно працювати навіть у місцях з обмеженим підключенням до Інтернету гарантує безперебійну роботу.


Від імені всіх українців Група компаній DroneUA дякує PIX4D за суттєву підтримку та продовжує впроваджувати та інтегрувати інноваційні рішення розробника в роботу вітчизняних професіоналів.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами