Конкурс Aggeek AgTech Awards спільно з DroneUA

September 26, 2023
Конкурс Aggeek AgTech Awards спільно з DroneUA
   

Вже цієї осені команда Aggeek проведе конкурс AgTech Awards, у якому визначить найкращі інноваційні рішення у сфері AgTech. Участь візьмуть як українські, так і іноземні компанії; продукти та рішення, розроблені в Україні та за кордоном.

Про конкурс

Якщо ви розробили рішення, яке дозволить аграріям підвищити ефективність бізнесу або вже впровадили сучасні технології на конкретних підприємствах. Пропонуємо вашій компанії участь у конкурсі Aggeek Agtech Awards, який відзначатиме найкращих у сфері AgTech. Подайте заявку на конкурс Aggeek Agtech Awards. Виберіть одну або кілька номінацій. Дедлайн 10 липня.

Хто оцінюватиме?

Експертне журі, яке складається з представників інноваційних агрохолдингів та успішних AgTech компаній, обере номінантів таємним голосуванням. Результати голосування затвердить аудиторська компанія із Топ-5 аудиторів України.
У вересні відбудеться церемонія нагородження переможців конкурсу.

Експерти відбираються з урахуванням їхнього досвіду у сфері агробізнесу та їх можливостей чесно оцінювати подані проекти. Кожна заявка буде оцінюватися відповідно до тієї цінності, яку конкретне рішення, продукт чи компанія створює для клієнтів, партнерів, агроринку та суспільства — залежно від вимог номінації.

Хто може брати участь у конкурсі?

Aggeek AgTech Awards — конкурс відкритий для всіх компаній, які пропонують інноваційні рішення у сфері AgTech: розробники софту, інженерні та сервісні компанії, медійні та інформаційні проекти.
До участі допускаються українські та іноземні компанії; продукти та рішення, розроблені як в Україні так і за кордоном.

Як ви можете допомогти?

Ви можете порекомендувати членів журі або рішення, які потрібно включити до номінації. Свої пропозиції напишіть на Aggeek.net.

Таймлай Aggeek Agtech Awards

10.07 — Закінчення збору заявок

15.07 — Початок роботи журі 15.07 — Початок онлайн-голосування

15.08 — Закінчення голосування

16.08-31.08 — перевірка результатів незалежним аудитором

31.08 — Публікація шорт-лист нагороди

Вересень — оголошення переможців конкурсу Aggeek AgTech Awards

Про Aggeek Agtech Awards

Цей конкурс створено для того, щоб відзначити найкращі інноваційні рішення, покликані підвищувати ефективність агробізнесу, відкривати нові можливості для розвитку та створювати виробникам більшу додану вартість.

Подати заявку на конкурс можна, заповнивши форму. Успіхів!

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами