DroneUA на етнофестивалі Країна Мрій представив енергонезалежні рішення EcoFlow

July 01, 2024
DroneUA на етнофестивалі Країна Мрій представив енергонезалежні рішення EcoFlow
   

В умовах поточних енергетичних викликів, які стоять перед Україною, а відтак й українцями, надзвичайно важливими стають інноваційні технології та розробки, що здатні забезпечити енергетичну автономність як побутового споживача, так і бізнесу. Саме такі енергонезалежні рішення від світового виробника EcoFlow, DroneUA презентував 21-23 червня під час святкування 20 ювілейного фестивалю “Країна Мрій”, що пройшов на локації Ботанічного саду ім. Гришка у Києві.

 

У рамках події, ексклюзивний дистриб’ютор EcoFlow в Україні - Robotics Distribution, що входить до ГК DroneUA представив цілу екосистему енергонезалежних рішень, які створюють основу енергетичної стійкості жителів приватних і багатоквартирних будинків, так і цілих підприємств. Cеред предствавлених рішень: стаціонарна система EcoFlow PowerKit, портативні зарядні станції серії RIVER та DELTAсмартпристрої та сонячні панелі.

Поєднуючи давні українські етнографічні традиції та сучасні технології, рішенням бренду EcoFlow забезпечили безперебійне живлення трьох тематичних сцен, на яких свою творчість представили вітчизняні та закордонні виконавці.

 

Незмінно висока зацікавленість та велика увага користувачів прикута саме до портативних рішень бренду EcoFlow, що дозволяють залишатися енергетично автономним в домашніх умовах, у подорожах чи на відпочинку, почуваючи себе комфортно та відповідаючи на будь-які сучасні енергетичні виклики.

 

Надзвичайне захоплення відвідувачів викликала новинка на українському ринку інновацій - робот-собака від Unitree, що виконує різноманітні інспекції та обстеження територій, оскільки має вбудовану камеру та може бути оснащена додатковими сенсорами й лідаром.

 

Свідомий підхід до енергетичної стійкості в нестабільних умовах формує нові користувацькі підходи, які DroneUA підтримує та повсякчас заохочує. Енергонезалежність - це майбутнє, яке DroneUA будує в Україні вже сьогодні! 

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами