DroneUA та Mosqitter презентували спільний AgTech стартап BEETLESS на FIRA USA 2024

October 25, 2024
DroneUA та Mosqitter презентували спільний AgTech стартап BEETLESS на FIRA USA 2024
   

Сучасне сільське господарство рухається в сторону зменшення шкідливого впливу на довкілля, оскільки традиційні методи боротьби зі шкідниками часто негативно впливають на запилювачів та інших важливих комах в екосистемі. Саме тому екологічно безпечні рішення стають основою сталого розвитку агробізнесу у всьому світі. Відтак 22 вересня компанії DroneUA та Mosqitter презентували спільний інноваційний AgTech стартап - BEETLESS на провідній світовій виставці сільськогосподарської роботехніки FIRA USA 2024 у Каліфорнії.

Стартап, заснований українськими жінками, що об'єднали багаторічний досвід двох провідних українських компаній здійснить революцію в боротьбі зі шкідниками, захищаючи рослини без хімікатів, тим самим усуваючи екологічні ризики.

 

Місія BEETLESS полягає у знищенні шкідників, зберігаючи при цьому біорізноманіття та захищаючи природну екосистему від втручання людини. В епоху, коли традиційні пестициди завдають шкоди запилювачам, BEETLESS пропонує розумне інноваційне рішення, яке допомагає фермерам по всьому світу зростати стабільно і прибутково.

Вдосконалена конструкція пристрою дозволяє контролювати шкідливих комах, одночасно захищаючи запилювачів, таких як бджоли, забезпечуючи продуктивність та здоров'я екосистеми. Масштабованість, закладена в його конструкцію, дозволяє BEETLESS захищати фермерські господарства будь-якого розміру, переосмислюючи можливості органічного сільського господарства.

 

DroneUA вдячний організаторам FIRA за надання платформи для презентації AgTech стартапу BEETLESS, Генеральному консулу України в Сан-Франциско Дмитру Кушнеруку за підтримку ініціативи, а також усім гостям та ЗМІ за інтерес до інновацій, які ефективно представляють присутність України на світовій технологічній арені.

 

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами