Pix4Dfields тепер українською!

September 11, 2023
Pix4Dfields тепер українською!
   

З 7 вересня в програмному забезпеченні Pix4Dfields від компанії Pix4d доступний український інтерфейс завдяки DroneUA. 

Щоб змінити мову, потрібно натиснути Settings на інформаційній панелі, потім — Language та вибрати мову для використання із запропонованих. Також вікно з можливістю налаштувати мову з’являється під час першого входу.

Pix4Dfield — це розширене програмне забезпечення для картування з використанням зображень з дронів. За допомогою Pix4Dfield можна створювати точні карти полів та аналізувати дані в режимі реального часу для підвищення врожайності.

Спеціалісти DroneUA адаптували інтерфейси, виконавши переклад на українську мову, що було включено до останнього оновлення програми.

Українським агровиробникам буде зручніше користуватися програмою, адже саме для них було здійснено роботу стосовно оновлення. Виробники програмного забезпечення Pix4D зазначають, що Україна — один з найважливіших сільскогосподарських гравців у всьому світі.

Програмне забезпечення доступне як для Windows, так і для macOS.

Купуйте ліцензію Pix4Dfields на місяць, рік або безстроково на сайті DroneUA, офіційного представника Pix4D на території України та в країнах східної Європи.

Більше про Pix4Dfield Магазин рішень DroneUA
   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами