Завітайте на практичну конференцію “Досить марно втрачати кошти. Прибуткові соя та соняшник з агродронами в умовах 2023”

August 28, 2023
Завітайте на практичну конференцію “Досить марно втрачати кошти. Прибуткові соя та соняшник з агродронами в умовах 2023”
   

Запрошуємо наших партнерів, клієнтів і агровиробників долучитися до практичної конференції “Досить марно втрачати кошти. Прибуткові соя та соняшник з агродронами в умовах 2023”, що відбудеться 18 липня з 10.30 по 15.30 на Київщині в Бориспільському районі. Участь безкоштовна за умов попередньої реєстрації.

Умови, в яких цього року доводиться виживати агробізнесу, надскладні. Для кожного аграрія сезон поставив свої виклики: від зростання вартості ресурсів до критично низького рівня закупівельних цін на врожай 2023. Достатньою кількістю обігових коштів, які б втримали на плаву ще один рік, на жаль, оперують далеко не всі фермери. Попереду ще низка операцій з фунгіцидного та інсектицидного захисту, після чого – час десикації. Через брак коштів частина фермерів або зовсім відмовиться від захисту, або витратить всі запаси, щоб зберегти і зібрати врожай.

І це саме той момент, коли треба відмовлятися від класичних підходів обробки раз і назавжди. Досить марно витрачати кошти на ті операції в полі, які можна провести ефективніше, оперативніше, зберігаючи ваші кошти та примножуючи майбутній врожай. Кожна збережена гривня – це запас фінансової стійкості фермерства.

Робототехніка та дрони-обприскувачі вже зарекомендували себе як ефективний інструмент, як для поля, так і для гаманця власника агробізнесу. Тож ми збираємо практиків та експертів на конференції “Досить марно витрачати кошти. Прибуткова соя та соняшник з агродронами в умовах 2023”, де детально розберемо економічно виправдані та технологічно доступні методи захисту сої та соняшнику. Після цього заходу учасники точно знатимуть, як умовах 2023 року отримати прибуток, а не застрягнути в борги.

Під час події ми разом із експертами агрогалузі розглянемо:

✔️Аналіз технологічної карти сої: приховані резерви та зменшення витрат без зниження врожайності.

✔️ Проблематику захисту соняшнику на середніх фазах розвитку: вартість, загрози, наслідки, технологічні рішення.

✔️ Практичні рекомендації проведення ультрамалооб’ємного внесення препаратів дронами-обприскувачами.

✔️ Практичний досвід використання дронів-обприскувачів для внесення ЗЗР та десикації.

✔️ Оптимізацію ультрамалооб’ємного внесення агродронами завдяки застосуванню ад’ювантів.

✔️ Додатковий прибуток від використання агродронів.

У ході практичної частини події на вас чекає демонстрація екосистеми рішень XAG у польових умовах:

✔️ Демонстрація агродронів XAG V40 і XAG P100.

Огляд робочого комплекту. Особливості експлуатації: створення місії, заправка розчинів та сипучих, внесення, заміна і заряджання батарей тощо.

Внесення препарату агродронами на дослідній ділянці DroneUA у рамках проекту Digital Field.

✔️ Демонстрація автопілоту XAG APC1 AutoPilot Console в роботі: огляд обладнання, його переваг, точність ведення самохідної машини.

✔️ Презентація системи агромоніторингу IoT. Показники: сила вітру, температура, вологість, тощо.

Відвідування події безкоштовне за попередньої реєстрації.

Долучайтеся до заходу. Буде корисно, продуктивно та технологічно.

Інформація щодо точного місця та часу події буде надіслана кожному учаснику особисто напередодні, з міркувань безпеки.

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим імпортером та дистриб’ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інші.

У структурі групи компаній функціонують власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкритий центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються на більш ніж 4 млн гектарів посівних площ України. Лише за результатами агросезону 2021 дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн га.

DroneUA входить до трійки найбільш інноваційних бізнесів в сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та до двадцятки найбільш інноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, які презентує на ринку України, та веде активну діяльність в сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також в сферах енергетики, геодезії і топографії.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами